Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Miletosa uğradım,her yer dikenlik,kertenkele ve yılan dolu.Taşlar gelişi güzel yığılmış(o da yıllar önce),bu kadar güzel bir yer nasıl heba edilir inanılır gibi değil.Girişte peşinizden koşup otopark parası istemeyi,bilet sormayı iyi biliyorlar
Denemesem de olurmuştatsız tuzsuz bir balıkmış.Bafa gölü turundan sonra kıyıkışlaya geçtim.Sitelerin altında küçük bir koya yerleştim
iki gün burada takılıp olta attıktan sonra Bodruma geçmeye karar verdim.Geçmez olaydımher yer parsellenmiş,siteler,villalar,oteller sınırlarına yüksek yüksek duvarları çekmişler deniz kenarına inmeyi bırakın denizi görmenize bile izin vermeyecekler neredeyse.Tek tük kalan boş yerler ise alkoliklerin yeri olmuşBir akşam yol kenarında mecburi konakladıktan sonra sabah erkenden akyaka azmak deresi kenarına kapağı attım
Bu günde motosiklet ile marmaris ,datça turu.Marmaris
Datça yarımadası motosikletli gezginler için mükemmel bir güzergah.Kaliteli asfalt ve bol virajlı manzaralı yollar.Yarımadanın en ucunda kynidos antik şehrinden kalanlar var
son köy yazıcı köyünden badem,keçi boynuzu ve bal aldım.yol boyu manzaralar
Az önce başımdan ilginç bir olay geçti.Datçadan karavanı park ettiğim akyakaya dönerken yanlışlıkla oklu yoluna dönmüşüm.Kaymak gibi asfaltta uça uça giderken jandarma noktasını gördüm.Yavaşladım ama askerler oturmuş çay içip muhabbet ediyorlardı,ben de yanlarından geçip gittimAradan beş dakika geçmemişti ki üç jandarma aracı birden etrafımı sardı.yukarıdan da bir droneNasıl? durmamışım? onları nasıl yok saymışım?nerden gelip nereye gidiyormuşum? Falan filan derken ağızlarında ki baklayı kaçırdılarrada cumhurbaşkanlığı konukevi varmış,bütün tantana panik o yüzdenmiş.Yani sayemde ufak bir tatbikat yapmış oldular.Neyse ki bıraktılarda şu anda karavandan bunları yazabiliyorum.