makara60
Zirve
Tekrar başladığım yere geri döndüm.İlk durak iznikti,şimdi de son durak oldu.İki gündür burada güneşlenip tatili sonlandırıyorum.Sırasıyla düzce den başlayan gezim iznik,mudanya eğerce sahili, kapıdağ doğanlı köyü,ivrindi,akçay kızılkeçili köyü,dikili,kıyıkışla,akköy,bodrum,akyaka,fethiye samanlı plajı,denizli kamara ılıcası,denizli ışıklı gölü,kütahya esire kaplıcası ve tekrar iznik.Toplam yirmialtı gün,ondört ayrı lokasyon ve iki bin altı yüz km karavanla,bin dört yüz km motosikletle yol yaptım.Çok önemli bir arıza ya da nahoş bir olay yaşamadım.Kampinglere girmedim,genelde kendim pişirdim kendim yedim.Denize,göllere girdim,balık tuttum,antik kentleri gezdim,egenin köylerini gezip bir çok insanla tanıştım.Yalnız gezdim ama yalnızlık çekmedim, yirmi altı gün nasıl geçti anlamadım.Sezon henüz başlamadığı için bodrum dışında her yer sakindi.Gittiğim yerler içinde sanırım bir tek bodruma bir daha gitmem,istanbuldan farkı yok.Fethiye bence egenin incisi,tura çıkmayıp tek bir yerde tatil yapacak olsam bu fethiye olurdu.Masraf ne tuttu tam bilmiyorum ama kaba taslak,ikibin tl yakıt,bin tl de öyle gitse üç bin tl ye nerdeyse bir ay gezdim