Hasan Unal
Yeni Üye
Herkese selamlar. Uzun süredir forumu takip ediyorum. Akliımda sürekli bir karavan almak var yıllardır ancak hayatın gerçekleri (ofis, yılın yarısında çok yoğun çalışmak vs.) bir türlü karavan almama izin vermiyor. Aynı zamanda ekonomik olarak hem karavan hem de binek araç sahibi olmam da mümkün değil, bu da önemli bir etken aslında. Neyse, ben de araç üstü çadır kullanarak gezebileceğim bunun yanında şehiriçinde de rahat edeceğim bir araç düşünmeye başladım. Pick up segmentinde araç satan firmaların showroom'larını gezdim ve sanırım Toyota Hilux'ta karar kıldım. Buradaki çoğu kullanıcı gibi, 4x4 bir araç sahibi olmayı isterdim ama vergiler o kadar yüksek ki, gözüm korkuyor. İşim gereği (video prodüksiyon) sürekli teknik sorunlar yaşadığım için bir de aracın teknik sorunlarıyla uğraşmak istemiyorum. O yüzden 2. el düşük model bir 4x4 de alamam. Gerçi iyi bir kullanıcı olmama karşın teknik anlamda hiç bir bilgim yok. "servisi ara adamı"yım yani
Tüm bu nedenlerden dolayı 4x2 almayı düşünüyorum bu ay içerisinde. Sizlerin de fikrine başvurmak istedim. Araç üstü çadır ve 4x2 bir Hilux beni ne kadar memnun eder sizce?
Aracı aldıktan sonra zaman içerisinde aşağıdakilere benzer bir dönüşüm gerçekleştirmek istiyorum:
[attachment=1][attachment=2]
Tüm bu nedenlerden dolayı 4x2 almayı düşünüyorum bu ay içerisinde. Sizlerin de fikrine başvurmak istedim. Araç üstü çadır ve 4x2 bir Hilux beni ne kadar memnun eder sizce?
Aracı aldıktan sonra zaman içerisinde aşağıdakilere benzer bir dönüşüm gerçekleştirmek istiyorum:
[attachment=1][attachment=2]