Camel Trophy Nedir ?

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan 4WD Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 87
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 64,341

Etiketler

Ynt: Camel Trophy Nedir ?

yakışmak ayrı meselede... araç kültürü bakımından Jeepcilerin camel thropy bitirme olasılığı daha düşük... ağaca çıkmaya çalışırken araç kırma, bu yol biraz bozuk ama kestirmedir deyip yakıtı bitirme, şu çamur gölünde biraz oynayalım deyip gölde boğulma, gps ve elektronik aksamın Jeep tabanındaki mümkün deliklerden düşmesi, yolu kaybetme ve bulunana kadar radyatör suyu ile hayatta kalma (antifreeze yoktur zaten)... bizim ki ayrı trophy olurdu
;D
 

Ynt: Camel Trophy Nedir ?

discovery-V8' Alıntı:
Belkide kimse olmazdı. Off-Road kavramı ve Ekip Dayanışması ile engel aşabilme fikri CT ile oluştu.

Bu araçlarda ne diff-lock vardı, ne yükseltme kitleri, ne ekstrem lastikler, ne elektronik oyuncaklar, ama muhteşem bir dayanışma ruhu vardı " one for all , all for one" ama imkansız coğrafyalarda aştıkları engelleri, aldıkları binlerce km yi düşündükçe biz araçlarımızla boşuna uğraşıyormuşuz gibi geliyor, Sanıyorum birbirimizle olan dayanışmamızı modifiye etsek daha çok zevk alacağız bu işten.

Selamlar

Çok güzel söylemişsin Yavuz abi, Camel Trophy'leri anlatan bir kitap var bende, 88 ve 91 de Türk ekiplerinin ne zorluklar içinde zafere ulaştığını okudum, gerçekten insanüstü bir gayret göstermişler. Gerçekte offroad'un direksiyona geçip gazlamaktan çok daha öte bir şey olduğunu gösteriyor CT. 91 de Türk ekibinin takım ruhu ödülünü de alarak açık ara 1. oluşu çok gurur verici.
 






Ynt: Camel Trophy Nedir ?

Mert,

PM'le adresini yollar mısın? DVD'yi kopyaladım.

Bu arada, elimdeki videoyu Tarıkk bey'den almıştım, kendisine tekrar bu vesile ile teşekkür ederim.
 

Ynt: Camel Trophy Nedir ?

Cok guzel goruntulerdi .. Tekrar anilarimizi canlandirdiginiz icin elinize saglik ...
o donemlerde gazetelerde Camel Trophy e TR adina katilacak Asil adaylari secmek icin basvurma kosullari (ki cok siradan sartlar idi ) ve adaylarin sinav takvimi ilan edilirdi..
Belki bu kadar zor uluslararasi parkurlar olamayabilir ancak yinede TR'de de sikca yapilan klasik parkur Off-Road larinin bir hayli ustundeki bir class'ta orta halli SINIRLI bir trophy duzenlemek,helede boyle bir site ve uyeler var iken bence cok zor olmuyacaktir ... Umarim birgun kendi trophy mizi yapariz :smiley:
 

Ynt: Camel Trophy Nedir ?

İğneada trophy nin başına gelenleri görünce bu ülkede üzülerek biraz zor diyorum. :(
 



Ynt: Camel Trophy Nedir ?

Adamlar devletin tahsis ettiği eskortlarla şehir merkezinde gövde gösterisi yaparak yola çıkıyor..Bizimde ormanın burnunda başlayacak olan gezimizi diğer ülke misafirlerimiz geldiği halde iptal ediyorlar..

ANLAYIŞ MESELESİ..
 


Ynt: Camel Trophy Nedir ?

Camel trophy nin devamı niteliginde Temmuz ayında Mogolistan da yapılacak olan Land Rover G4 Challenge 2009 yarışları ne yazık ki dünyayı saran ekonomik kriz yüzünden iptal edilmiştir. Ertelenmeyerek direk iptal edilmiş olması bizim gibi şampiyonaya hazırlık yapanlar için gerçekten üzücü bir durumdur.
 

Ynt: Camel Trophy Nedir ?

Bildiğim kadarı ile Land Rover G4 Challenge de yalan oldu... Ekonomik Krizin son kurbanı..
 




Ynt: Camel Trophy Nedir ?

Bendende 96 yılından bir anı ;

100 4167
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,465
Mesajlar
1,518,278
Kayıtlı Üye Sayımız
172,119
Kaydolan Son Üyemiz
torunbeyy0303

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR



Geri
Üst