Cam Rüzgarlıkları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan safariturkey Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 211
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 53,518

Etiketler

Ynt: Cam Rüzgarlıkları

Merhaba Ekteki resimdeki pajeromun ön camları için rüzgarlık varsa almak istiyorum mümkünse geniş olan tip

16112010091.jpg

merhaba, bugün duster-kayışdağı offroad 'undan sonra eve geldiğimde rüzgarlıkları poşetinden açtım, tam çok güzel diyordum ki ne yazik ki 2 ürünün biri ön biri arka olmak üzere fitil yerlerinden kırık olduğunu farkettim.. Fitil yerlerinden kırık olduğu için heralde bir sorun olmaz diye düşündüm bu kararsızlıkla gidip gelirken, fitili takıcak olan arkadaşı aradım ve böle böle birşey var bi sorun olur mu dedim, abi takarken biraz zorlancak sonra elimizde kalmasın dedi..Kırık parçaları japonlarım diye düşündüm ama kırık olan yer birden fazla parçaya bölündüğünden parçaları birleştiremedim..Kartınızda elimdeydi ama saat 11 gibi olduğu için rahatsız etmek istemedim, bu sorunu nasıl çözeriz acaba ?
[attachment=1][attachment=2][attachment=3]

IMG_0211.jpg

IMG_0212.jpg

IMG_0210.jpg

Arkadasim hic moralini bozma kirilan parca icin. Kargoya rapor tutturduysan tamamini yenisi ile degistirebilirim tutturmadiysan sana kirik olan parcayi gonderebilirim

Bugün Ali abinin(cam rüzgarlık tedarikçisi) Yedpa da ki dükkanına mı desem mağazasına mı deposuna mı desem bilemiiyorum oraya gittim, kendisi ile tanışma fırsatı buldum. Ali bey beni çok sıcak bir şekilde karşıladı, bayağı bir muhabbet ettik, kendisi için ilk önce şunu demek istiyorum, "Araçlar üzerinde Çok Titiz biri" bunu dükkanının önünde bulunan araç'a bakıp anlamanız zor olmuyor, zaten biraz muhabbet ederseniz, araçlar üzerinde ne kadar bilgili olduğunu + hangi büyük firmalara, malzeme olsun araç donanımı olsun vs projeler gerçekleştirdiğini duymuşta olursunuz. Eğer olurda dükkanına giderseniz,cebinize minumum 200 tl gibi bir para koyup gidin derim çünki onu aliyim bunu aliyim derken birde Ali Bey 'in bilgisi ve dükkanınında bulunan oyuncaklar sayesinde dayanamayıp benim gibi bir kaç şey alabilirsiniz.. Aklınıza gelen hertürlü parça var, hemde hepsi Ali Bey 'in birebir kendi seçimimymiş, yani anlayacağınız çok kaliteli ürünler gerçekten. Ben kendime adıma söylüyorum, bugün Ali Bey 'in dükkanında gördüğüm ve almak istediğim şeyleri ücretlerini topladım 7 bin 'lara gibi bir rakam ediyor,çok harika şeyler var, kendisine burdan tekrar teşekkür ediyorum, onun suçu olmadığı halde benim rüzgarlıklarımı değiştirdi. Ali Kaptan ile bundan sonra çok görüşücez, iyi akşamlar.

safariturkey' Alıntı:
arkadaşlar her araca uygun auto cruise getirme imkanımız var bilginize
selamlar
Ali bey merhaba cumartesi gelmiştim grand cheroke me rüzgarlık almıştım bir de bana yükseltme kiti fiyatı bakacaktının mümkün olursa bir ara bir masaj
atarsanız sevinirim.Rüzgarlıklarda kıyak oldu bir ara resmini atacam siteye teşekkürler herşey için...

white lion' Alıntı:
Ali bey merhaba cumartesi gelmiştim grand cheroke me rüzgarlık almıştım bir de bana yükseltme kiti fiyatı bakacaktının mümkün olursa bir ara bir masaj
atarsanız sevinirim.Rüzgarlıklarda kıyak oldu bir ara resmini atacam siteye teşekkürler herşey için...
[/quo

arkadaşım merhaba, rüzgarlıkların resmini atarsan ,bende almayı düşünüyorum şimdiden teşekkür ederim.. :smiley:

ruzgarliklarin resmi yok kusuruma bakma
ama alman ve polonya her ikiside fitil icerisine montaj
selamlar

hunter06_1' Alıntı:
white lion' Alıntı:
[/quo

arkadaşım merhaba, rüzgarlıkların resmini atarsan ,bende almayı düşünüyorum şimdiden teşekkür ederim.. :smiley:
daha resmini çekemedim müsait olunca atarım.

toyota vx80 rüzgarlıkların LN106 kasa hilux a uyup uymadığı konusunda bilgi verebilirmisiniz.
Yada LN106 hilux için mevcutmudur.
Teşekkürler.

toyota vx80 rüzgarlıkların LN106 kasa hilux a uyup uymadığı konusunda bilgi verebilirmisiniz.
Yada LN106 hilux için mevcutmudur.
Teşekkürler.

Ayrıca internet sitenizde gördüğüm NIKEN marka landmeter ve eğim ölçer ( 2 farklı model görülüyor) fiyatlarınıda rica ediyorum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR