Cam Rüzgarlıkları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan safariturkey Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 211
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 53,514

Etiketler
Ynt: Cam Rüzgarlıkları

safariturkey' Alıntı:
freelander icin olmasi lazim yalniz ptesi turkiyede olacagim size bilgisini veririm selamlar

çok teşekkür ederim hemen gelip alırım,şimdiden teşekkürler,fitil içine takılandan olması lazım önler öyle ,hayırlı yolculuklar dilerim :smiley:

butun urunlerim pikaplar icin olanlar haric ( onlarinda cam fitil ici olani mevcut ) fitil icerisine
selmalar

safariturkey' Alıntı:
butun urunlerim pikaplar icin olanlar haric ( onlarinda cam fitil ici olani mevcut ) fitil icerisine
selmalar
işinizin arasında vakit ayırıp verdiğiniz cevap için çok teşekkürler,haber bekliyorum selamlar :smiley:

safariturkey' Alıntı:
aracimiz buysa 85 tl

Merhabalar,

Resimde görünen araçtan ( mitsubishi Pajero 5D) rüzgarlıktan bende 1 tk sipariş vermek istiyorum. bilgi verirseniz çok sevinirim.

Kemal Sarıgül
0533 954 30 40
0216 311 141 11

defender icin mevcut
alman, ve polonya
pajero icin ise haftaya yuklenecek 1 sonraki hafta da turkiyede olur sevk edebilirim
selamlar

safariturkey' Alıntı:
defender icin mevcut
alman, ve polonya
pajero icin ise haftaya yuklenecek 1 sonraki hafta da turkiyede olur sevk edebilirim
selamlar

Örnek fotoğraf koyma imkanınız var mı acaba?

safariturkey' Alıntı:
selmalar

benim aracın ön tarafında bulunan rüzgarlıkların fotografınıı ekledim arka camlar için istiyorum ama yinede fikir olsun diye gönderdim ,dönünce sizden haber bekliyorum selamlar :smiley:

DSC00627.jpg

TOYOTA 4Runner için varmıdır,yeriniz nerdedir bilgi alabilirmiyiz..
saygılar

yerim yedpa ticaret merkezi g caddesi no 112
yeni camlica - atasehir - istanbul

zj icin var ama hangi marka varsa pazartesi bakacagim fiyatini o zaman bildiriirm
4runner icin bakmam lazim
selamlar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.