Cam Rüzgarlıkları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan safariturkey Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 211
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 53,514

Etiketler
Ynt: Cam Rüzgarlıkları

disco 1 için italyan ve polonya imalatı ürün mevcutmuş. italyan olan ön 2 kapı için polonya olan ön-arka kapı için üretilmiş.ben polonya malı olandan ön ve arka kapı camları için sipariş verdim.bugün kargoya verilecek. montaj yaptıktan sonra reimleri sizlerle paylaşırım.

altuncu57' Alıntı:
disco 1 için italyan ve polonya imalatı ürün mevcutmuş. italyan olan ön 2 kapı için polonya olan ön-arka kapı için üretilmiş.ben polonya malı olandan ön ve arka kapı camları için sipariş verdim.bugün kargoya verilecek. montaj yaptıktan sonra reimleri sizlerle paylaşırım.

Aynen abi sen montaj yapta, güzel olursa bizde alırız :D :D :D

safariturkey' Alıntı:
actyon sport kore mali krom 105 tl kargo kdv dahil
heko polonya cam ici 90 tl kargo kdv dahil

Hesap bilgilerinizi verirseniz ,
1 takım heko polonya cam içi olanından almak istiyorum.
saygılar.

lr. discovery 1 için aldığım ürün elime ulaştı. kalite olarak gerçekten çok güzel. en kısa zamanda aracın üzerine monte edip resimleri yayınlarım.

merhaba,
actyon sport için rüzgarlıklarım geldi. hızlı gönderilerinden dolayı ve,
ilk gönderilenlerin kargo sırasında kırılması sonucu, sorgusuz sualsiz yenilerini gönderen,
Sn. Ali beye ve firma çalışanlarına ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ederim.
hemen taktım tabii.
resimleri yarın eklerim.
saygılar.

freelander 2000 model için arka kapı sağ-sol rüzgarlık(fitil içine takılan modelden) varmı ve fiyatını da yazabilirmisiniz ,istanbuldayım hemen gelip alabilirim ,şimdi,den teşekkürler.

Ali Bey ile bugün son görüşmemizde pazartesi gününe kadar yurtdışında olacağını söyledi.forumda cevap veremeyebilir.bilgilerinize

altuncu57' Alıntı:
Ali Bey ile bugün son görüşmemizde pazartesi gününe kadar yurtdışında olacağını söyledi.forumda cevap veremeyebilir.bilgilerinize

ali bey mümkünse geri, döndüğünde cevap yazar bilgi verirse sevinirim,freelander 2000 model arka kapılar(sağ ve sol) için kapı fitiline sıkıştırılarak takılan modelden almak istiyorum adres ve fiyat yazarlarsa istanbul içindeyim gelip alabiliirm,size de bilgi verdiğiniz için çok teşekkürler :smiley:

işte bu.
tekrar teşekkürler.

[attachment=1]

[attachment=2]

24052011447.jpg

24052011448.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.