Ynt: Çalıntı Jeep ZJ
demek polis plaka farklı dedi...pes vallahi.Bu arada gözünüz aydın olsun...scout21' Alıntı:Arkadaşlar tekrar çok teşekkür ederim herkese....
Araç son durak olarak oraya bırakılmış çünkü aküyü falan sökmüşler son olarak.Hızsızlık yapmak için kullanıldığı tahmin ediliyor.Yakalanan kimse yok yakalanacaklarını da pek sanmam.Maalesef ki Türk polisi bu konuda 40 yıl daha çalışmalı diye düşünüyorum tüm yaşadıklarımın toplamında 155 i arayarak polise nokta adres verdik bu arada da uzaktan izledik aracı ne olur ne olmaz belki gelir çalanlar diye polis geldi aracın yanında durdu sonra siteden çıktı gittiler aşağı bile inmeden.Gidip arkalarından yetiştik noldu diye memur bey aracın plakası başka dedi (sanki site otoparkı jeep doluda ayırt edememişler gibi.Farklı plaka takılacağını sokakdaki 7 yaşında çocuk bile biliyor artık) sonra bize dönüp kimliklerinizi verin bakalım siz kimsiniz dediler olmaz böyle bir şey inanılmaz...Eğer arkadaşım o arabayı görmeseydi imkansızdı polisin onu bulması.Üzülerek söylüyorum herkes kendi çabaları ile bişeyler yapacak başka çare yok bu ülkede
Araç takip konusunda ;kardeşim Mobiliz Araç Takip Sistemleri şirketinde Ar-Ge mühendisi diyeceksinizki bu güne kadar neden taktırmadın? ne siz sorun ne de ben söyleyeyim pişmanım sadece... şirketimizdeki 30 aracın hepsine araç takip kurduranda benim(personel takibi için taktırmıştık hırsızlık için düşünmemiştik onuda) kendi arabama taktırmayı hiç düşünmemiştim