Aynen arkadaşım,kasko yapmadıkları için yaptıramadım.kaacer' Alıntı:Öncelikle çok geçmiş olsun en kısa zamanda bulunur inşallah,
kaskosu neden yoktu? Şunun için soruyorum bende yeni aldığım aracımı 15 yaş üzeri diye kasko yaptıramıyorum malesef,yapan kasko firması var mı bilmiyrm,sizinde mi böyle bir durumdu ?
scout21' Alıntı:Aynen arkadaşım,kasko yapmadıkları için yaptıramadım.
Bir sigortacı yaparım,ancak dedi; kaza yada çalınma durumunda beklediğin parayı alamazsın dedi bende ondan tereddüte düştüm ve yaptırmadım.
Türkiyede ki sigortacılık sistemi işte bu...
hunter06_1' Alıntı:arkadaşım geçmiş olsun,beypazarı taraflarından geçerse sizi haberdar ederim, sizin aracınız avrupa versiyon, bunlarda immobiliser var,anahtarlık olmadan çalışmaz daha önce anahtarını falan kaybetmişmiydiniz ? eski sahibinden alırken yedek anahtarını almışmıydınız?
KLL' Alıntı:geçmiş olsun. umarım bulunur. bende bakar olayım. sizinkinin renginde ZJ az var.
Darısı başıma inşallah benimkide bulunur umarım ki27istanbul27' Alıntı:İnşallah tez zamanda kazasız ve dağıtılmadan bulursunuz,geçenlerde yine ankarada bir zj çalınıp bulunmuştu,çok çok geçmiş olsun bulunur inşallah.