Çadır Tatili İçin En İyi 10 Adres

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan penguen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 99
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 95,606
Ynt: Çadır Tatili İçin En İyi 10 Adres

selam arkadaşlar ben ayın 8 inden itibaren izmir tarafında tatilde olacağım bi kaç gün o taraflarda çadır kampı tatili yapmak istiyorum bana tavsiye edebileceğiniz yerler varmıdır güzel denize yakın

Etiketler

Çubucak kamp alanında kamp yapan var mı? Bu yıl çadır başına 21 lira alınıyormuş...

Paylaşım için teşekkürler. Favorim Gökova akyaka

konuya bir soruda ben soruyum ve bu konuyu uyandırıyım:D
eskişehir sınırları içinde güvenli bi kamping alanı mevcut mu? kullanma suyunun bulunması gerekmekte. dere kenarı yada gölet civarı olursa daha iyi olur. balık yakalamayı ve yemeyi düşünüyoruz...
öneriniz....

Herkese merhaba, boncuk kamp alanının ulaşımı hakkında bilgi verebilir misiniz? Ayrıca kamp alanlarında belirtilen çadır ücretleri, kendi çadırlarımız için mi yoksa kamp alanına ait çadırların kullanım ücretleri için midir?

Boncuk koyu kampink özel mülkiyet olup gayet sakin bir kamp alanıdır gökova sapağından marmaris yoluna dönüldükten sonra gelibolu köprüsüne gelinir sağ tarafa sedir adası yoluna dönülür asfalt yol devam edilir hemen hemen 8-10km sonra adeta yeryüzü cenneti olan boncuk koyuna ulaşılır .Çadır ücreti kendi çadırınız için geçerlidir benim ismim Yücel Güner Merzifonlu benim ismimi verirseniz koydaki çalışanlar size her türlü kolaylığı sağlarlar ayrıca boncuk koyu ile iligili ulaşım bilgilerine google earth programından ulaşabilirsiniz.

marmariscj7' Alıntı:
Boncuk koyu kampink özel mülkiyet olup gayet sakin bir kamp alanıdır gökova sapağından marmaris yoluna dönüldükten sonra gelibolu köprüsüne gelinir sağ tarafa sedir adası yoluna dönülür asfalt yol devam edilir hemen hemen 8-10km sonra adeta yeryüzü cenneti olan boncuk koyuna ulaşılır .Çadır ücreti kendi çadırınız için geçerlidir benim ismim Yücel Güner Merzifonlu benim ismimi verirseniz koydaki çalışanlar size her türlü kolaylığı sağlarlar ayrıca boncuk koyu ile iligili ulaşım bilgilerine google earth programından ulaşabilirsiniz.

Arkadaşa aynen katılıyorum ayrıca benim sıklıkla gittiğim ama dışarda kalmayı tercih ettiğim çok güzel bi yerdir.Son virajdan hem boncuk hem karacasöğüt tarafı göründüğü için kampı orda yaparım :smiley:[attachment=1]

[

çamlı 075_800x536.jpg

Gene boncuk kampig 'in hemen üstünden bir günbatımı

[attachment=1]

boncukta günbatımı_800x536.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,650
Kayıtlı Üye Sayımız
166,517
Kaydolan Son Üyemiz
aktifmoda

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR