Çadır Tatili İçin En İyi 10 Adres

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan penguen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 99
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 95,743
Ynt: Çadır Tatili İçin En İyi 10 Adres

hakkı bey teşekkürlerr..papalinayı çok merakk ettimm açıkça...

Etiketler

kılıç bey
gün batımında çilingir sofrası eşliğinde , o hamsiden küçük balıktan inanılmaz bi zevk alınıyo
balık cok sewmem ama ayrı bi tat
saygılar

merhaba saygı değer arkadaşlar sizlere yedigöller hakkıında biraz sorum olacak cevap alırsam ne mutlu bana...şimdi ben orayı 4 kişilik bir ekiple ziyaret edeceğim ama orda bulunan ucretli ve kalabalık kamp alanında kalmayı hiçmi hiç istemiyorum onun yerine kendi seçeceğim gözden uzak mevkide kamp atmak istiyorum sanırm 4-5 gün kadar kalcağım sizce buna olanak varmıdır?

BEN ÇADIR TATİLİNİ BU KADAR UCUZ SANMIYORDUM.BU SİTEYE ÜYE OLMANIN NE KADAR İYİ OLDUĞUNU DAHA İYİ ANLIYORUM.FETHİYE-ÖLÜDENİZDE LAGÜNÜN ORADA KAMP ALANINDADA ÇADIR BAŞINA GÜNLÜK 10TL ALINIYOR.WC DUŞ ELEKTİRİK DENİZE SIFIR

Merhaba arkadaşlar,

Çeşme ve didim de çadır kampı yapmak istiyoruz tavsiye edeceğiniz uygun kamp alanı ve telefonu varsa yardımcı olabilirmisiniz

şimdiden teşekkürler

bartın hakkında bilgi yazılmış oradaki kamp alanın adı nedir. bartın'a ne kadar mesafede.. bilgisi olan var mı acaba?

arkadaşlar konu hakkında bilgisi olan yokmu acaba?

Maalesef Yedigöller bölgesinde sadece görevlilerin gösterdiği alanda kamp yapabiliyorsunuz, çok sıkı kontrol ediliyor bölge..

maksim' Alıntı:
merhaba saygı değer arkadaşlar sizlere yedigöller hakkıında biraz sorum olacak cevap alırsam ne mutlu bana...şimdi ben orayı 4 kişilik bir ekiple ziyaret edeceğim ama orda bulunan ucretli ve kalabalık kamp alanında kalmayı hiçmi hiç istemiyorum onun yerine kendi seçeceğim gözden uzak mevkide kamp atmak istiyorum sanırm 4-5 gün kadar kalcağım sizce buna olanak varmıdır?

özellikle son 2 yıldır tüm ormanlık arazi ve kamp arazisi çok sıkı denetim altında gideceğiniz bölge hakkında çok iyi araştırma yapın derim ..
maksin hangi bölgeden gideceğini söylersen belki alternatif bişe söyleyebilirim

Zerrin hanım çok teşşkür ediyorum cevabınıza....sayın ulusotomotiv hangi bölgeden gideceğim dediniz aslında bolu merkezden yurüyerek ulaşmayı planlıyordum ama orda istediğim alana kamp kuramayacağım gerçeği beni birhayli üzdü...sanırım alternatif olarak başka bir mekana daha bakmam gerekecek. peki sizlerden birde yavsiye isteme cüretinde bulunacağım biraz fazla şey istiyorum ama fevesimi mazur görün...yedigölleri yürüyüşe elverişli tepeleri,gölleri ve görülebilecek çok şey barındırdığı ayrıca da su sıkıntısı yaşatmayacağı için seçmiştim aklımda orda 5 gün geçirmek vardı ama sonradan öğrendim ki birhayli kalabalık olabiliyormuş yaz aylarında ki bende ağustos ayının başında gidecektim 4kişilik ekibimle.sizlerin bana alternatif sunabileceğini inanıyorum.. verdiğiniz ve vereceğiniz cevaplar için çok teşekürediyorum...saygılar...

merhabalar .....

ölüdeniz - kelebekler vadisi - kabak vadisi

bu çivarı arabasız çadırımla dolaşmayı düşünüyorum.

nerelere çadır kurabilirim.

daha önce bu civarı gezen cadır kuran arkadaşler yardımcı olursa sevinirim

bu yol civarında görülebilecek başka yerlerde varsa paylaşırsanız sevinirim

üç dört güne kadar bir yol haritası çıkarmam gerek şimdiden teşekkürler.
...

Merhabalar,

Bu yaz ilk defa planladığım kamp vesilesi ile gezenbilir.com ile tanışma fırsatı buldum.
Paylaşımdaki bilgiler sayesinde ilk tecrübemi Antalya/Kemer/Tekirova - Pınara Kamping'te yaşamaya karar verdim. (Teşekkürler mycamper/Özdal Bey)
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=15544.msg347068#msg347068

Kısmetse bu Cuma (10 Temmuz 2009) gecesi kuzenimle birlikte yola çıkıyoruz.

Döner dönmez İzlenimlerimi ve fotoğraflarımı buradan paylaşmak isterim.

Ekipman olarak mevsimlik (uygun fiyatlı) çadır, standart uyku tulumu ve mat, kamp ocağı ve bazı küçük araç gereçler hazırladım.
Bunun dışında klasik tatil kıyafetleri.

Elimden geldiğince sitedeki temel bilgileri ve paylaşımları okumaya çalıştım.
Ancak yine de tavsiye ve önerilerinizi duymaktan memniyet duyarım.

Sevgilerimle.

barış bey hoşgeldiniz
paylaşımlarınızı bekliyoruz

Bundan 20 yıl önce karagöle gitmek için yola çıktım ne bir levha vede bir işaret soracakra kimse yok git git bitmiyor yollarda kaldık şimdi inşallah yolu gösteren işaretler vardır.

"çadır tatili için en iyi on adres" adlı yazı yanlış hatırlamıyorsam 2006 ilkbaharında
hürriyet gazetesinin seyahat ekinde yayınlanmıştı. aynı zamanda gazetenin bu
ekinde yazıları yayınlanan bazı gezi yazarlarının fikirlerinden yola çıkılarak hazırlanan
bu liste, 2009 yazı itibariyle tekrar sorgulanmalı.

kelebekler vadisi bazı insanlar için tam anlamıyıla bir cennet olmakla birlikte, bazıları
içinse maalesef kabusa dönüşebilir. kamp denince ne anladığınıza bağlı. çadırda
konaklıyor olmak kampçılık mıdır? tartışılır.

birçok arkadaş sağolsun kabak koyunu önermiş. evet, kabak mutlaka görülmeli.
hem de bir an önce. zira kendisi türkiye'nin yeni olimpos'u olma yolunda hızla
ilerliyor. turşusu çıkmadan -ki bence artık çıktı- bir görün derim. ama nerede
5 yıl önceki kabak...

söz fethiye'den açılmışken, katrancı'da bir gece geçirebilirsiniz. fena değildir.
hatta oraya kadar gitmişken biraz daha ilerleyip küçükkargı koyunda denize
girebilirsiniz. bu muhteşem koy, artık çadır tatilcilerine kapatıldı. koyda inşa
edilen bir otel nedeniyle, uydurma bahaneler üretilerek koy çadır tatiline
kapatıldı. yazık oldu.

inbükü orman kampı, o zamanlarda evet, popüler, tercih edilir bir kamp yeriymiş.
işletmecileri değiştikten sonra ise tekrar düşünülmesi gereken bir yer. daha bir
hafta önce gittim. çadır kurmak gelmedi içimden. giderken herşeyi ama herşeyi
düşünüp yanınızda götürmeniz gerek. hiçbirşey bulamayacaksınız orada. eski
şaşaalı günlerinden eser yok. ekmek almak için bile arabanıza atlayıp berbat ve
bozuk bir yoldan uzun bir süre gitmeniz gerek. o derece "hiçbir şey yok" yani...
ayrıca bir not daha; iki adım berisinde çubucak orman kampı püfür püfür eserken
inbükü'nde sıcaktan bayılmanız işten bile değil. ha, çubucak kampı salon salomanje
çadırları, uydu antenli televizyonları, bilgisayarları, fırınları ve mutfak robotları olmadan
çadır kampı yapamayan "sakin"lerle dolu, o ayrı :smiley:

olimpos için söyleyecek çok birşey kalmadı. çivisi çıktı. ama iki adım ilerisinde adrasan
var. oraya kadar gitmişken adrasan'ı (çavuşköy) görün.

kuşadası önder kamping güzel bir yer. ancak kuşadası gibi bir yerde şehrin tam
göbeğindesiniz. doğayla başbaşa sakin bir tatil düşünüyorsanız, yanıbaşınızda
gürül gürül kuşadası. ama gerçekten güzel bir tesis. hiç dışarı çıkmazsanız...

gökova orman kampı, akyaka beldesinde, gerçekten de listedeki yerini hakeden
bir yer. gidin kalın derim. gökova körfezinin buz gibi sularında yüzecek cesareti
kendinizde bulursanız, gerçekten görülmesi gereken bir yer.

özellikle ege'nin güneyi ve akdeniz'in batısı hakkında sorularınız olursa yardımcı
olabilirim. valla, düşündükçe "sakın gitmeyin" diyebileceğim birkaç yer daha geliyor
aklıma ama "mutlaka gidin" diyecek yer bulmakta zorluk çekiyorum. biz kampçılar
için yine olmazsa olmaz sanırım bir tek dağlar kalacak yakında. dağları da bozarlarsa
şayet, ben de çadırımı evin balkonuna kurup yaz boyunca püfür püfür yatmayı
düşünüyorum. sevgiler.

hocam merhaba birkaç sorum olacaktı fethiyeden başlayıp antalyaya kadar çadırımla otostop çekerek gezmeyi düşünüyorum nerelerde çadır kurabilirim. özellikle kaş finike kumluca arasında çadır kurabileceğim katrancı kamp alanı gibi bir yer bulamadım yardımcı olursanız ve genel olarak tavsiyelerinizi bekliyorum

Sayfa: [1]

TinyPortal v1.0 beta 4 © Bloc

--------------------------------------------------------------------------------

Google bu sayfayı en son 08 Mayıs 2007, 01:17:09 tarihinde ziyaret etti.

hocam merhaba birkaç sorum olacaktı fethiyeden başlayıp antalyaya kadar çadırımla otostop çekerek gezmeyi düşünüyorum nerelerde çadır kurabilirim. özellikle kaş finike kumluca arasında çadır kurabileceğim katrancı kamp alanı gibi bir yer bulamadım yardımcı olursanız ve genel olarak tavsiyelerinizi bekliyorum

--------------------------------------------------------------------------------

-----------------------------hocam merhaba birkaç sorum olacaktı fethiyeden başlayıp antalyaya kadar çadırımla otostop çekerek gezmeyi düşünüyorum nerelerde çadır kurabilirim. özellikle kaş finike kumluca arasında çadır kurabileceğim katrancı kamp alanı gibi bir yer bulamadım yardımcı olursanız ve genel olarak tavsiyelerinizi bekliyorum

DİKKAT: Forumlarda yer alan tüm konular sadece referans amaçlıdır ve içeriklerinde hayati risk taşıyan tehlikeli spor ve benzeri özel uğraşılar olabilir. Lütfen forumlarda okumuş olduğunuz spor veya özel uğraşıların uzmanlarından yardım almadan kendi başınıza denemeye çalışmayın. Aksi halde meydana gelebilecek aksiliklerden dolayı gerek forum yöneticileri, gerekse içerik yazarları hiçbir sorumluluk kabul etmeyeceklerdir.

YASAL UYARI: Forumlarda yayınlanan yazılı ve görsel materyallerin tüm hakları ve sorumluluğu yazarlarına aittir. Bu materyalleri izinsiz kopyalamak ve kullanmak 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.