Çadır Tatili İçin En İyi 10 Adres

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan penguen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 99
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 95,608
Ynt: Çadır Tatili İçin En İyi 10 Adres

Merhaba arkadaşlar... Bende sizlere Bartın'ı önereceğim... Bartın'a bağlı olan
inkumda üç kilometre altın sarısı kum pilaj,
amasrada tarih, deniz ve eğlence,
çakrazda camping ve oraman geezileri,
ulusla tüm görekmiyle uluyayla,
güzelcehisar ve mogadada tertemiz sularda yüzmek ve denizin 5 metre kıyısına camp kurabilme olanağı,

arkadaşlar bartına gelin ve bana ulaşın... ben size yardımcı olurum... bolbol balık yeriz.. ee balıkta yanına salata ve rakı ister dimi... gelin gelin burda herkeze yetecekkadar eğlence var:smiley:

Etiketler

Sevgili arkadaşlar iZMİRDE YAŞAYANLAR YADA iZMİRDEN YOLU GEÇENLER İÇİN MUHTEŞEM BİR KAMP ALANI TAVSİYEM OLCAKTIR.
İzmire 23km mesafede 900m rakımda orman içinde göl kenerında dinlenme ve kamp alanıdır Karagöl. Buraya giderseniz muhakkak benim ismimi veriniz size gerek kolaylklar sağlanacaktır.
Bu linkten Karagölü görebilirsiniz http://www.karagol.gen.tr/
Sevgiler
Melih

Melih bey verdiğiniz link ve bilgi için teşekkürler. Yıllardır İzmir'e gelirim ama Karagölü bilmiyordum, sayenizde haberdar oldum, ilk fırsatta ziyaret edeceğim...

Karagöl güzel yermiş. İnşallah fırsat olursa oraları gezmek isterim. Link için teşekkürler.

Karagölü uzun süredir bilirim ama uzun süredir de gitmiyordum.Geçenlerde gittiğimde tamamen gözümden düştü orası.Öyle bir yerin özelleştirilmesi pek mantıklı değil bence.Eskiden sessiz sakin bir yerdi,pek yapı da yoktu;10 dakika içeri girelim dedik bekçi illaki ücreti ödeyin diye tutturdu;içeriden orman yoluna girelim dedik,yolları dikenli tellerle kapatmışlar ona da izin vermediler.Sinirim bozuldu benim de bekçiyle didişip geri döndüm.

Ama daha önce görmemiş olanlara tavsiye ederim.Medeniyetten uzak,bozulmamış yerleri tercih edenler için de birçok kamp yeri mevcut İzmir de.Aliağa-Türkmen şelalesini tavsiye edebilirim ama 4tekerle ulaşım yok,aracınızı bırakıp yürümeniz lazım.Motosikletle gidilebilir dibine kadar.Urla-Demircili den sağa doğru ikinci koy harikadır.Motor-bisiklet-yaya olarak gidilebilir;arazi aracı gidebilirmi o yolu emin değilim.
Kısaca herhangi bir tesis aramayan,erzağını yanında taşıyanlar için onlarca harika yer var İzmirde.

artvine bu yaz gitmek istiyorum yalnız yayların yol durumu nasıl bilmiyorum o yüzden çekincelerim var bilgisi olan arkadaşlar bil verirse sevinirim( tabiki artvine olan mesafeleri ve campingler)

Boncuk koyu hemen hemen 100 dönüm üzerine kurulu,çadır ve karavanlara hizmet vermek üzere 300 metrelik kumsal sahil şeridi bulunan denize sıfır bir koy.Kampçılara ve karavancılara verilen hizmetler arasında Elektrik,çamaşırhane,bulaşıkhane,mutfak güneş enerjili açık ve kapalı duş,sıcak ve soğuk su,market,kafeterya.Su sporlarının yanı sıra çeşitli spor aktiviteleri yapılalabilmektedir.Bu koyda aynı zamanda kumsal köpek balıklarının üreme bölgesidir.Her yıl Nisan sonu Mayıs ayı başında gelen kumsal köpek balıkları burada Haziran sonuna kadar doğum yavruları büyütüp buradan Amerika Floridaya gitmektedirler.Burada yaşayan köpek balıklarının isminden her ne kadar ürkütücüde olsa bu balıklar burada yüzlerce yıldan beri yaşamaktadırlar.Şu ana kadar hiç bir saldırı olayına karışmamışlardır.Bu köpek balıklarının ağızlarında doğru düzgün yırtıcı ve kesici dişler bile bulunmamaktadır.Ben ve ailem yazın her hafta sonumu bu koyda geçirmekteyim.Boncuk koyunu Google Earth programında görebilirsiniz. Aynı zamanda sahil köpek balıkları hakkında Google dan bilgi alabilirsiniz.

philykia' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar,
Gökova Sedir adası güneyinde Boncuk Kuyunda güzel bir kamp alanı olduğu bilgisini aldım.Ancak Kum köpekbalıklarının koruma alanı olarak kapatıldığı gibi bir söylenti var.
Buraya hiç gitmiş ya da bu kamp yeri konusunda tecrübesi olan varsa sevinirim.

Boncuk koyu : http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF8&hl=tr&msa=0&msid=111929709586429218788.00045c31c2c2804815c0b&ll=36.975884,28.21774&spn=0.01152,0.027294&t=h&z=16
Evet bay-! ben hersene orada cadır kurarım böyle söylentiler var kapatıldı gibi ama burası özel mülk.Kum köpek balıklarıda var iyiki varlar ben onaları izlemek içinde oradayım yaklasık her sene 3 ay kalırım balık tutarım iddia ederimki türkiyede ilk 3 arasında bir yerdir daha geniş bilgi isterseniz memnuniyetle veririm bolcana fotoda mevcut
2lmqe89.jpg

naturel kamp arayanların tam adresi

Merhabalar,
Öncelikle bu güzel forumu hazırladığınız için sizlere teşekkür etmek,
bu kadar geç farkettiğim için de kendimi kınamak isterim:smiley:

Konudaki bilgiler için de ayrıca teşekkürler.
Sanırım Yedigölleri görmek gerekecek. Ama kışın ulaşım zormuş sanırım, hatta milli park da kapalı olabilir.
Bilgisi olan var mı acaba?

imrenerek okuyorum ve iştahım tavan yaptı... balık tutarak kafa dinlemek gerek sanırım... ilk fırsatta...

yücel bey ben büyük ihtimal mayıs 15 den sonra oradayım
tabi simdiki hesap umarım tutar

http://www.dailymotion.com/video/x6t7rd_ksaca-benden-avlarm_sport
bu linke giripgerekli acıklamaları alırsınız kuzu-akya-laos basta olmak üzere
melanur-turna-baraküda cokcana yakaladık eşimle birlikte tabi şime botumuz var 2.5 Hp gücünde
motorumuzda varhergün cıkardık balığa tabi bu balıkların hepsi boncuk koyda degil
sedir adası cevresindeki bildigim avlaklarda ha bu arada www.balikçiadasi.com da üyeliğim vardır
üye olmanı isterim.benimle daha geniş muhabbet etmek istersen msn adresimden ulasabilir bilgi alışverişinde bulunuruz
iyi aksamlar dilerim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,650
Kayıtlı Üye Sayımız
166,517
Kaydolan Son Üyemiz
aktifmoda

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR