Ynt: Çadır Tatili İçin En İyi 10 Adres
Merhabalar
Bu basligi okuyunca sizi bilgilendirmek istedim.Yukaridaki liste bir gazeteden alinma ve gecerliligi maalesef zayif.
Kelebekler vadisi kes kaynar,orada herkes rahat edemez,ama Fethiye bolgesinde sessiz sakin bir tatil dusunurseniz KABAK KOYU sizin icin ideal.Kamp yerleri mevcut ve bulunmaz bir yer.Sehrin karmasasindan pisliginden uzak cep telefonlarinin cekmedigi ve ozellikle yabanci gezginlerin meditasyon icin geldiklerl Likya yolu uzerinde olan bir ruya koyu.Arac ile ulasim yok tek yol,ya deniz yolu ya da ortalama 45 dakikalik yaya bir inis.Inis zevkli olsada cikis icin ayni seyi soyleyemiyecegim
Ada kamping oldukca pahali ve kampcilik felsefesini almamis bir yer,sundance kamping de oyle.
Bu arada Olympos artik 10 sene onceki Olympos degil.Sadece efsane o kadar.Gecen sene gittigimd eicim ciz etti.Resmen tavernalar acilmis piyanist santorler sabaha kadar caliyor millet gobek atiyor...Cok uzuldum,Olympos efsane yerler arasindaki yerinide boylece almis oluyor. HErseye ragmen gidip gorulmeli diye dusunuyorum.
Kas kampingde gecen sene kaldim Nejat Bey iyi bir insan oglu ilg beraber isletmeyi basarili bir sekilde yurutuyorlar isletme ayni zamanda karavancilarada hizmet veriyor.Antalya Fethiye arasindaki kamp rotamizda olmasindan oturu orada da kalmistik.Isletmeye ait plaj var ancak kamp yeri ile plaj arasindan yol gecmekte.Plajindan ve plaj semsiye vs. den ucretsiz yararlaniyorsunuz.Kampingde mutfak dolap vs. hizmeti veriliyor.Cok lux aramayanlar icin ideal olabilecek bir yer.Kampingde ayni zamanda agactan yapilmis evlerde var.Kampin kopeklerine dikkat.Gece genelde kampin onunde yatarlar uzerlerine basabilirsiniz (Benim basima gelmisti
Kamp Kas arasinda 15 dakikalik bir yuruyus mesafesi var isterseniz minubuslerede binebilirsiniz ama yurumek ayri bir zevk.Sicak su problemi hic yasamadim,denizi inanilmaz temiz hatta bazi gunler inanmakta zorluk cekebilirsiniz temizligine ama Kas in heryerinde oldugu gibi dev kayalar var denizde.
Inbuku orman kampinda ise tam anlami ile mangalcilarla karpuz kabuklari ile birlikte kamp yapiliyor.Burun buruna gelmis cadirlar bagiran cagiran cocuklar vs....Cok guzel bir yer ama iki kere dusunulmeli...