Ynt: Çadır Seçimi
Öncelikle herkese merhabalar.Forumu bir kaç aydır takip ediyorum ancak daha yeni üye oldum.Emeği geçenlere teşekkürler.
Çadır almak istiyorum ancak bir kaç konuda kararsız kaldım.Yardımlarınızı bekilyorum.
Vaude space 2 veya 3 sanırım daha çok tercih ediliyor.Ben husky düşünüyordum uzun zamandır.Bu konuda görüşlerinizi bekliyorum.
Husky Fighter ile Husky Flare arasında kararsız kaldım.Husk Fiyat olarak bana daha makul geldi.Kullanan arkadaşlarım varsa görüşlerini bekliyorum.Fakat sizce hangisini tercih etmeliyim?Fighter flare ye göre 800 gr. daha ağır.Özellikler şu şekilde:
husky fighter:
YAPI: çift katmanlı dış yapı - Parlak ve sağlam içyapı
TABAN:190 T polyester, PU kaplama 10000 mm/cm2
İç çADIR: Nefes alabilen 190 T naylon + sivrisinekler için file cibinlik
DIŞ çADIR: 210 T polyester ripstop (yırtık önleyici), PU kaplama 6000 mm/cm2
DİRENç çUBUKLARI: 8,5 mm çapında duralumin direnç çubukları
Ağırlık : 4600gr
Hacim: (90+220+90)X205X120
AKSESUARLAR: Kar muhafaza yakaları, hafif duralumin kanca seti, tamir servis kiti, sıkıştırma torbası, malzeme koyma kılıfı
husky flare:
YAPI: çift katmanlı dış yapı - Parlak ve sağlam içyapı
TABAN:190 T polyester, PU kaplama 10000 mm/cm2
İç çADIR: Nefes alabilen 190 T naylon + sivrisinekler için file cibinlik
DIŞ çADIR: 210 T polyester ripstop (yırtık önleyici), PU kaplama 6000 mm/cm2
DİRENç çUBUKLARI: 8,5 mm çapında duralumin direnç çubukları
Ağırlık: 3800gr .
Hacim: (210+90)X185X115
AKSESUARLAR: Kar muhafaza yakaları, hafif duralumin kanca seti, tamir servis kiti,sıkıştırma torbası, malzeme koyma
Fighter daha çok hoşuma gitti ama ağırlık farkı konusu kafama takıldı.Bu konuda tecrübelerinize dayanarak tavsiye bekliyorum.
Vaude düşünmememin sebebi bütceme göre biraz pahalı olması.Üç yıldır kamçılık yapıyorum.Artık kış koşullarında da kampa çıkmak istiyorum.
Vaude space 2 veya 3 kalitesini verirmi acaba arkadaşlar?Görüşlerinizi bekliyorum.