Büyükçekmece Civarında Off-Road Yapmak İsteyenler?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan evedilaz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 138,885
Ynt: Büyükçekmece Civarında Off-Road Yapmak İsteyenler?

Arkadaşlar merhaba,
bu geziye bende katılmak isterim. Fakat bilmenizi isterim daha önce ne off road yaptım nede kamp yaptım :smiley: en acemi ben olurum sanırım grupta. Ama bir tanışma gezisi gibi olacak denmiş yukarıdaki mesajlardan birinde. 10-11 eylül uygun bir tarih banada. 12sinde referandum var malum :smiley:
26. Murat ............. Sorento........levent

Etiketler

bayramda olursa malesef yokum ayancık ve sınop bolgesınde offroad tayımm
orda ıyı koparım nede olsa jeep kuzenlerın laf aramızda:smiley:))

Merhaba arkadaşlar ben beşiktaştayım ama size uyarım benide listeye ekleyin lütfen
ozan çankaya vitara

evedilaz' Alıntı:
arkadaşlar gezinin büyük ihtimalle 11- 12 tarihinde bilginize
KAMPLI OLACAK

12sinde referandum var ya :smiley:) onu nası ayarlayacağız :smiley:
birde kampı arabada yapabilrmiyiz bende çadır yokta :D

evet arkadaşlar 12 referandum onu tamamen unuttumben tarih olayınıbidaha gözden geçirelim netleşince liste yaparız
ama 12 olmayacagı kesin malüm oyverme telaşımız olacak

deniz bizde refarandumdan sonraki haftalarda ,çatalca ormanlı kamplı gezi yapalım diyoruz, bayramdan sonra keşif yapalım ,konuyu açarsın istersen,3 gün kamplı deniz kenarı olsun istiyoruz

uyar abi işler uygunolursa nedenolmasın fark yapmaz ben cumartes pazar diye 11. 12dedim ama REFERANDUM olayını tamamen atlamışım mevzu geziolunca gerisi boş nazaman istersen çıkarız abi haber vermen yeterli ama 3 gün kamplı benim katılımım işlerden dolayı imkansız ama bişeyler yaparız belki
ama bayram tatilinde biz bişeyler yapıcaz

Bayramda benide yazın ailece olacak değilmi ona göre çocuklara müjde vereyim.Cengiz Yıldırım.........xj.....Bahçeşehir.Tarih ve zaman önemli değil ne zaman olursa varız tabii bayramda bayram harici hafta sonları uyar.Hoşçakalın

bayramda bende silivri taraflarında olacağım katılmak isterim arkadaşlar konunun açılmasını bekliyorum

bayramda eş dost akraba ziyareti zaman ancak yetiyor, çogu kişide böyle olunca katılım az olur diye bayramdan sonraki hafta münasip gibi .3 gün olmazda 2 gün yaparız ,çok katılımlı,güzel bir organizasyon yapmak lazım hatta başka guruplar daki ,siteye küskün arkadaşlarıda davet edip,dostlarımızla beraberlik içinde bir kamp düşüncem var
evedilaz' Alıntı:
uyar abi işler uygunolursa nedenolmasın fark yapmaz ben cumartes pazar diye 11. 12dedim ama REFERANDUM olayını tamamen atlamışım mevzu geziolunca gerisi boş nazaman istersen çıkarız abi haber vermen yeterli ama 3 gün kamplı benim katılımım işlerden dolayı imkansız ama bişeyler yaparız belki
ama bayram tatilinde biz bişeyler yapıcaz

selam bende avcılardayım gezilerinize bende seve seve katılabilirim :D ama 12 sinden sonra :-\ akdeniz ege turuna çıkıcam malum bayram trafiğini atlatmak lazım, ama döndükten sonra herdayim hazırkıta avcılardayım sohbete çaya çorbayada beklerim.
1997 land rover discovery v8 vinç, 2''yükseltme, bf at lastik, telsiz, vs. erhan 0532 615 92 99

memlun olduk erhan sende b.çekmece tarafına geldiginde haber vermen yeter heran atraksiyona hazır bir ekip var burda
tarih zaman sorun deyil gönüller bir olsun sezon eylül 15 den sonra yavaş yavaş açılıyo gezilere tam gaz devam edecegiz
busezon çok etkinlik var çokkkkkkk

İnşallah şu tatil olayını sağ salim halledip dönelim, sizlerle çamura dalmayı sabırsızlıkla bekliycem ;D

evet arkadaşlar 11.09 cumartesi pusulasını kaybeden olursa rotam karadeniz olacak (ailece) günübirlik nereye gidecem
rüzgar netarafdan eser o saat bakarız ;D ;D ;D hareket noktamız çatalca olacaktır karadenizi bi görüp gelelim hamsiler çıkmışmı bakalım
bu arada şaka biryana 18 . 19 tarihli gezimize etep kontrolu yapılacak en az 1 vinçli araç rica ediyorum varmı
;D ;D ;D ne olur ne olur ;D ;D
0531 690 77 53

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR