evedilaz' Alıntı:bu arada 16 17 kemerburgazda yarışlarda gidiyoruz 1 gece kamplı
30 31 tekirdag İSOFF offroad oyunlarındayız 1 gece kamplı
katılmak isteyenlerle beraber hareket edelim derim
30-31 Tekirdağ kamplı geziye yağmur yağmaz ise ailecek geliyoruz, bir buluşma saati ve yeri ne olacak acaba?evedilaz' Alıntı:bu arada 16 17 kemerburgazda yarışlarda gidiyoruz 1 gece kamplı
30 31 tekirdag İSOFF offroad oyunlarındayız 1 gece kamplı
katılmak isteyenlerle beraber hareket edelim derim
hareket saati hava şartlarına göre belirlenecek 28 29 yazarım buraya . bizim çıkışnoktamız b.çekmece E5 güzergahıvirago' Alıntı:30-31 Tekirdağ kamplı geziye yağmur yağmaz ise ailecek geliyoruz, bir buluşma saati ve yeri ne olacak acaba?
mrb tolga 16 cumartesi saat 12 gibi çıkarız bir terslik olmassapoorangel' Alıntı:16 - 17 kemerburgaz faaliyeti hakkında bilgi verebilecek var mı? buluşma yeri, vakit gibi..
Genelde yağmur duası yapılır, biz de is tam tersievedilaz' Alıntı:hareket saati hava şartlarına göre belirlenecek 28 29 yazarım buraya . bizim çıkışnoktamız b.çekmece E5 güzergahı
deco_33' Alıntı:Selam arkadaşlar ben yeniyim bu olaylarda hemde çok yeni dün bitane opel frontera aldım ve hiç arazi tecrübem yok aranıza katılmak isterim bana telefon verebilirsen sevinirim bu arada adım aydın saygılar....