evedilaz' Alıntı:bu arada 16 17 kemerburgazda yarışlarda gidiyoruz 1 gece kamplı
30 31 tekirdag İSOFF offroad oyunlarındayız 1 gece kamplı
katılmak isteyenlerle beraber hareket edelim derim
30-31 Tekirdağ kamplı geziye yağmur yağmaz ise ailecek geliyoruz, bir buluşma saati ve yeri ne olacak acaba?evedilaz' Alıntı:bu arada 16 17 kemerburgazda yarışlarda gidiyoruz 1 gece kamplı
30 31 tekirdag İSOFF offroad oyunlarındayız 1 gece kamplı
katılmak isteyenlerle beraber hareket edelim derim
hareket saati hava şartlarına göre belirlenecek 28 29 yazarım buraya . bizim çıkışnoktamız b.çekmece E5 güzergahıvirago' Alıntı:30-31 Tekirdağ kamplı geziye yağmur yağmaz ise ailecek geliyoruz, bir buluşma saati ve yeri ne olacak acaba?
mrb tolga 16 cumartesi saat 12 gibi çıkarız bir terslik olmassapoorangel' Alıntı:16 - 17 kemerburgaz faaliyeti hakkında bilgi verebilecek var mı? buluşma yeri, vakit gibi..
Genelde yağmur duası yapılır, biz de is tam tersievedilaz' Alıntı:hareket saati hava şartlarına göre belirlenecek 28 29 yazarım buraya . bizim çıkışnoktamız b.çekmece E5 güzergahı
deco_33' Alıntı:Selam arkadaşlar ben yeniyim bu olaylarda hemde çok yenidün bitane opel frontera aldım ve hiç arazi tecrübem yok aranıza katılmak isterim bana telefon verebilirsen sevinirim bu arada adım aydın saygılar....