Büyükçekmece Civarında Off-Road Yapmak İsteyenler?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan evedilaz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 138,651
Ynt: Büyükçekmece Civarında Off-Road Yapmak İsteyenler?

Selam lar
Tarih belirtmemişiniz? Oglum ve ben de katılmak isteriz

Etiketler

Selam ark 29 30 31 tarihlerinde tekirdagda yapılacak olan geleneksel İSOFF offroad oyunlarına
etkinlige katılımımız 30 cumartesi günü sabah büyükçekmece E5 istikametinden hareketimiz olacaktır
tanışmave kaynaşma için kaçırılmaz fırsattır derim
1 gece kamp kamp ateşi sohbet muhabbet yiyenbilir ve oyunlara katılmak isteyen amötör arkadaşlarımızada birfırsat olacaktır
katılacak arkadaşlar mes atarsa beraber çıkarız konvoy halinde intikal ederiz kamp sahamızı aynıolur

kaçırılmayacak bir etkinlik kaçırmayın derim

Selam bende 30 ekimde insallah yola çıkacağim

selamlar

selam Ben ogün. Beylikdüzünde oturuyorum. yeni bir samurai aldım. 1 aya kadar işleri bitecek inşallah. seve seve katılırım size

bu arada 16 17 kemerburgazda yarışlarda gidiyoruz 1 gece kamplı
30 31 tekirdag İSOFF offroad oyunlarındayız 1 gece kamplı
katılmak isteyenlerle beraber hareket edelim derim

evedilaz' Alıntı:

Dün ki Mimar Sinan arazisi iyi geçmiştir umarım:smiley:

evedilaz' Alıntı:
30-31 Tekirdağ kamplı geziye yağmur yağmaz ise ailecek geliyoruz, bir buluşma saati ve yeri ne olacak acaba?

virago' Alıntı:
30-31 Tekirdağ kamplı geziye yağmur yağmaz ise ailecek geliyoruz, bir buluşma saati ve yeri ne olacak acaba?
hareket saati hava şartlarına göre belirlenecek 28 29 yazarım buraya . bizim çıkışnoktamız b.çekmece E5 güzergahı

poorangel' Alıntı:
16 - 17 kemerburgaz faaliyeti hakkında bilgi verebilecek var mı? buluşma yeri, vakit gibi..
mrb tolga 16 cumartesi saat 12 gibi çıkarız bir terslik olmassa
b.çekmece çıkışnoktamız avcılardan otobana çıkıcaz hasdal kışlasının önünde 1 2 araç daha katılacak alışveriş ve kamp alanına intikal neresiuyarsa ordan katılabilirsiniz
yagmurlar devamedecek lastikleri şitandart olan DİKKAT

evedilaz' Alıntı:
hareket saati hava şartlarına göre belirlenecek 28 29 yazarım buraya . bizim çıkışnoktamız b.çekmece E5 güzergahı
Genelde yağmur duası yapılır, biz de is tam tersi

Selam arkadaşlar ben yeniyim bu olaylarda hemde çok yeni :smiley: dün bitane opel frontera aldım ve hiç arazi tecrübem yok aranıza katılmak isterim bana telefon verebilirsen sevinirim bu arada adım aydın saygılar....

deco_33' Alıntı:
Selam arkadaşlar ben yeniyim bu olaylarda hemde çok yeni :smiley: dün bitane opel frontera aldım ve hiç arazi tecrübem yok aranıza katılmak isterim bana telefon verebilirsen sevinirim bu arada adım aydın saygılar....

hoşgeldin....güzeldir frontera...kaç model aldın..çoğumzun arazi tecrübesi yok..kazanmak için buradayız zaten...hayırlı olsun güle güle kullan...

hayırlı ugurluolsun yeni aracınız bölgenizi belirtirseniz anlık organizasyonlardan daha çabukhaberdar olursunuz
en yakın organizasyon isof tekirdag offroad oyunlarına bir kaç araç gidecegiz bize katılmakistersenz
30 unda hareket edecez b.çekmece e5 güzelgahından 1 gece kamplı bir gezi bizekatılabilirsiniz görüşmeküzere
deniz çalıkoğlu

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR