Büyükçekmece Civarında Off-Road Yapmak İsteyenler?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan evedilaz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 138,651
Ynt: Büyükçekmece Civarında Off-Road Yapmak İsteyenler?

Teşekkür ederim hoşbulduk araç 96 model tek kapı bugüne kadar hiç arazi araç kullanmamıştım nerden esti bilmiyorum birden bi merak oluştu dank diye kendimizi attık hayırlısı diyelim ama benim şöylede bi sorunum var işim dolayısıyla önceden plan yapamıyorum çalışma saatlerim ve günlerim belli olmuyo yani bi organizasyona son anda katılabilirim de ayrılabilirimde aslında ekipden bi arkadaşla telefon irtibatı kurabilirsem iyi olur ben alibeyköy bölgesindeyim numaram 05324842652 bi arkadaşla irtibata geçersem iyi olur yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim

Etiketler

merhabalar ataköy tarafındayım hafif arazi etkinliklerinize katılmak isterim Nedret

red-bull' Alıntı:
merhabalar ataköy tarafındayım hafif arazi etkinliklerinize katılmak isterim Nedret

nedret bey hoşgeldiniz ...ataköy kaçıncı kısımdasınız...ben de bakırköydeyim. görüşmek üzere...

valla hafif arazi etkinliği olmuyor nedense, haftalardır yazıyorum ben de ama çıkmıyor birşey.... Ben de Fatihteyim, bilen varsa güzel gezilecek bir yer kendi aramızda biz birşeyler yapsak?

Arkadaşlar bugün ve yarın beykoz rivada yarışlar var.30ve 31 ekim sakarya veyahut tekirdağ var oralarda yarış öncesi hafif parkurlarda araçlarınızı denersiniz hepinizi bekleriz..

Bende varım :D
Mehmet Baysal Discovery 2 TD5 Bağcılar.

IMG_0000_60.jpg

şebo' Alıntı:
Arkadaşlar bugün ve yarın beykoz rivada yarışlar var.30ve 31 ekim sakarya veyahut tekirdağ var oralarda yarış öncesi hafif parkurlarda araçlarınızı denersiniz hepinizi bekleriz..

ah be cengiz abi sen de duyurmmasan kimsenin haberi olmayacak birşeyden...herkesi sakaryaya bekleriz arkadaşlar...şenlik olacak haftaya

Belli,belli biliyordunuzda bu hafta nerdeydiniz?Bak bu yaşıma rağmen etkinliklerin peşinden koşuyorum hemde geceli gündüzlü.Sizlere bu resimler belki bir şey anlatır....

DSCI0676.jpg

DSCI0677.jpg

DSCI0665.jpg

DSCI0673.jpg

DSCI0667.jpg

mertbirincioglu' Alıntı:
nedret bey hoşgeldiniz ...ataköy kaçıncı kısımdasınız...ben de bakırköydeyim. görüşmek üzere...
Hoş bulduk ben ataköy 11 deyim yakınız görüşmek dileğiyle.

bir organizasyon varsa bende varım işallah istanbul bayrampaşadan katılırım

cumartesi sabah sosderin ssakarya ercova yaylasındaki kamplı offroad oyunlarına gidiyorum bu taraftan gelen varmı arkadaşlar....sabah 7 gibi bakırköyden hareket edeceğim...katılmak isteyen olursa numaram 0533 282 31 47...25 araçlık bir konvoy olacak

denız by merhaba ben yesılkoyden arif 27 veya 28 kasımda bır organızasyonunuz olursa bende standar at lastıklı vıtara ile kabul buyurursanız katılmak ısterım aynı zamanda beylıkduzlude sayılırım ordada evım var gorusmek uzere butun katılımcı arkadaslara ve sıze gecmıs bayramlar olsun.

arkadaslar ısoff takvımıne baktım 27 ve 28 kasımda off road sampıyonası var bırınız 28 pazar gunu ıcın toplanma organızasyonu yaparsa hem tanısırız ve hep beraber gıtmıs oluruz hosca kalın bazı arkadaslarıda yol uzerınde saat vererek toplarsak mesela bakırkoyden katılmak ısteyen bırını b.cekmeceye kadar bosuna km yapmasın gıbı

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR