Büyükçekmece Civarında Off-Road Yapmak İsteyenler?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan evedilaz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 139,350
Ynt: Büyükçekmece Civarında Off-Road Yapmak İsteyenler?

zaman zaman kayıklada çıkıyoz ama genelde kıyıdan takılıyoz tatlı su tuzlusu zaman zaman kamplı balık da yapıyoruz havalar bıraz rahatlasın yaparız bişeyler bu aralar mezgit alıyolar sahilden ::smiley:

Etiketler

serkann' Alıntı:
beylikdüzü civarındaki arkadaşlar tanışma adına birşeyler yapabiliriz..
serkan kanımca yanlış başlık altında yanlış sitede piyasa yapıyorsun ayrı bi konu aç bence çpk arzu edersen
bakıyorum rüzgara göre yelken açıyorsun kapıldıgın rüzgarın seni götürdügü yerde olman gerekmezmi
hayırlı işler ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

slm bende gelırım bende hasan abı ahmet abı ve tolgaya yakınım

bizde iki arkadaş hemen hemen her haftasonu ve bazen fırsat olursa hafta içleri gürpınar ve çatalca gezileri yapıyoruz hiç rastlaşmamış olmamız çok garip inşallah bundan sonra beraber organizasyonlar yaparız ayrıca büyükçekmecede 2 adet 4 mt. teknemiz var balık olayınada takılabiliriz geçen sene nisan sonunda süper istavrit aldık gürpınar açıklarından

Selamlar ben de büyükçekmeceye yakın sayılırım bakırköydeyim yazlık büyükçekmecede...hareket olursa katılırım mutlaka balık olur offroad olur farketmez

Merhaba bende Beykent'te oturuyorum.Ama malesef sadece binek aracım var.Kabul ederseniz bende misafir olarak katılabilirim.Sağolsunlar mitsubishi'cilerle Hacıllı köyü civarında 1. geleneksel gezilerine katılmıştım.Bu senede 1-2 mayısta Boluda 2. geleneksel gezilerini planlıyorlar.işallah orayada gidebilirim.
Lafı çok uzattım,kabul ederseniz gelmek isterim.

arkadaşlar yakında hareketlenicez merak etmeyin ;D
4 aydan beri yeni aracımın restorasyonuile ilgileniyorum bu nedenle organizasyon yapamadık ama son rutuşlarla aracım hazır olacak bugün lpg takıldı bi tüv abidesi kaldı onuda atlatırsam sahalardayım
çokyakında bölgemizde ön tanışma organizasyonu yapıp offroad organizasyonlaraı devamedecek
görüşmek üzere

arkadaşlar bende esenkentteyim standart pathfinder var.Her türlü geziye hazırım,büyükçekmece ekibi olarak çok iyi işler çıkartacağımıza inanıyorum :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

SON KONULAR

Geri