Büyükçekmece Civarında Off-Road Yapmak İsteyenler?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan evedilaz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 139,559
Ynt: Büyükçekmece Civarında Off-Road Yapmak İsteyenler?

bizi nasıl bir yer bekliyor abi ;D

Etiketler

arkadaşlar şu kesinki bizler bölge olarak çok şanslıyız sahilimiz kumsalımız burnumuzun dibinde karadeniz sahili çatalca köyleri geçengün ufakbi test yapalım dedik yeni canavarı burnumuzun dibinde gürpınar sahiline indik su geçişleri nabza göre tepeler çakıl zemin kumsal ne ararsanız var bazı kısımlarına binek araçlarla bile giriyoruz mangalyapmaya birebir
Resim045.jpg
Resim043.jpg
Resim046.jpg

şindi burda nevar diyen oluyodur ama bizim araç bu hafta tüv alacak oldugu için es geçdik çogu etapları çamurlamayalım dedik canavarı tüv den geçelimde bakın burdan neler çıkacak

asıl girilebilecek toprak ve çamur zeminler beton yolun sonunda betondan gideceksiniz sanmayın ;D ;D ;D ;D ;D ;D

oh oh süper etaplar vallahi şimdi bize bir u-kilit ve strap almak farz oldu sanırım :smiley:

Merak etme Ender abi.Deniz Abinin Arabası tam olarak hazır olsun bu seferde bugünde evdemi otursam diye söylenmeye başlamassan iyidir ;D

akt' Alıntı:
oh oh süper etaplar vallahi şimdi bize bir u-kilit ve strap almak farz oldu sanırım :smiley:
az sabır bu hafta muaieden geçeriz sanırım biterslik olmassa en kısazamanda tanışalım ilk etapda araçları bi görelim teknik donanımlarımızı bi gözden geçirelim onagöre bi orta yol bulucaz araçlaragöre etap alternatiflerimiz çok

standart araç olduğundan elimde şu anda ne strap ne u-kilit vs hiç bir şey yok abi sorun olurmu ?

yaa ben ve arkadaşım da çok gelmek isitiooos ama 4x4 lerimiz yok ki... üstelik bi davet eden de yokkk, ee nasıl gelceeezzzz

ben aracı olmayanları götürmeye talibim ama benim araçta standart bi discovery yani benide her geziye almayabilirler tabi beni çekmekten üşenmezlerse ;D

enderdmr' Alıntı:
ben aracı olmayanları götürmeye talibim ama benim araçta standart bi discovery yani benide her geziye almayabilirler tabi beni çekmekten üşenmezlerse ;D

aynı şey benim içinde geçerli ;D

arkadaşlar benim araç da standart ve hiç tecrübem yok ama gezi olursa balıklama atlamak istiyorum yeter artık durduğum bişi olursa da olacak artık araca ne yapalım bata çıka öğrencez...korkmayın derim...

standart aracı olanlarda pek az değilmiş canım bizi oyunlarına almazlarsa bizde kendimiz organizasyonlar yaparız. Standart arcı olanlar birleşelim :smiley: :smiley:

ben ve arkadaşımın standart aracı da yok netcez biz yawww... ama biz de bi off roadd a katılmakkk istiossss, o kadar söledim arkadaşıma bi 4x4 al die ama nerdeeeee kaldık böle yaya işteeeee

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,855
Kayıtlı Üye Sayımız
166,650
Kaydolan Son Üyemiz
alkocburak

Çevrimiçi üyeler

Geri