Büyükçekmece Civarında Off-Road Yapmak İsteyenler?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan evedilaz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 139,025
Ynt: Büyükçekmece Civarında Off-Road Yapmak İsteyenler?

gulsemin5' Alıntı:
bence liste yapın gelenler kendini eklesin , gelen gelmeyen belli olsun .. benim forumdan anladığım kadarıyla liste şu an şu şekilde..
1-deniz çalıkoğlu
2-Mirhan Tosun.
3-sokmeno yeni üye (adı yok ) :smiley:
4-wrangler cem

5.sıraya kendimi eklemeyi çok isterdim fakat 4 çekerim yok :smiley:)

4cekeri olanlar olmıyanları misafir eder

Etiketler

Evet inşallah yarış ve kampa gidiyoruz ;D

bir terslik olmassa yarın öglen saatlerinde b.çekmeceden hareket ediyoruz çiftalanda hava şartlarına göre bir kampalanı belirleyecegiz bakalım
şansada hava yagmurlu tam keyif havası :smiley:

ozaman bir uzay mekigi
birde dublex cj6 ile b.çekmeceden öglen saatlerinde hareket ediyoruz
4çeker ahmetttttttttttttt karedeşşşşşşş ok

bir uzay mekigi 1 cj 6 ile yola çıkdık pilanladıgımız gibi yarış alanına vardıgımızda araçlar yol notları için sırayla etaba girdiler sagnak yagışla beraber etaba girdiler
girmesine ama herkez çakılınca yarış yalan oldu ıslakda olsa seyretmesi çok keyifliydi en son hava kararmışdı son araç çıkdı :smiley:
nezaman olursa olsun bu ayak kaçmaz beklemede kalalım :smiley:

evedilaz' Alıntı:
bir uzay mekigi 1 cj 6 ile yola çıkdık pilanladıgımız gibi yarış alanına vardıgımızda araçlar yol notları için sırayla etaba girdiler sagnak yagışla beraber etaba girdiler
girmesine ama herkez çakılınca yarış yalan oldu ıslakda olsa seyretmesi çok keyifliydi en son hava kararmışdı son araç çıkdı :smiley:

itiraf ediyorum benim yüzümden iptal oldu yarışlar :smiley: o kadar heves ederek gittim ki bi aksilik çıkıp olmayacağı belliydi zaten. :smiley: ama olsun antremanları izlemek de güzeldi , dönüşte çukurdaki ortam da güzeldi. gittiğimize değdi .,

02042011566.jpg

02042011576.jpg

02042011577.jpg

02042011580.jpg

03042011596.jpg

gulsemin5' Alıntı:
evedilaz' Alıntı:

itiraf ediyorum benim yüzümden iptal oldu yarışlar :smiley: o kadar heves ederek gittim ki bi aksilik çıkıp olmayacağı belliydi zaten. :smiley: ama olsun antremanları izlemek de güzeldi , dönüşte çukurdaki ortam da güzeldi. gittiğimize değdi .,
gulsemin hanım sıtede yazılarınıza takıp edıyordum ama ınanın sımdı en alttakı resmı gorunce şok oldum cok guzel bır gecenın en guzel sesıydınız tbr edıyorum

foreverlove' Alıntı:
gulsemin hanım sıtede yazılarınıza takıp edıyordum ama ınanın sımdı en alttakı resmı gorunce şok oldum cok guzel bır gecenın en guzel sesıydınız tbr edıyorum
estağfirullah ne haddime orda pavorotti gibi olcay varken :smiley: ben de sitede resimlerinizi görmüştüm ama orada görüp görmediğimi hatırlayamadım.
ismen tanışmadık çoğunuzla. siz kimdiniz ne tarafta oturuyordunuz ?

bendeniz ayakta duran sahıs :smiley: hanı odun almaya gitmiştimde kaybolmuştum :smiley:) daha net bır resım eklım barı :smiley: belkı hatırlarsınız bır çok şarkıdada eşlik etmiştim sizee

untitled.jpg

foreverlove' Alıntı:
bendeniz ayakta duran sahıs :smiley: hanı odun almaya gitmiştimde kaybolmuştum :smiley:) daha net bır resım eklım barı :smiley: belkı hatırlarsınız bır çok şarkıdada eşlik etmiştim sizee
tamamdır , bu resimden görünce gayet net hatırladım :smiley:

Beylikdüzündeyim, kısmetse seneye, ucuzundan bir niva uydurunca ben de katılacağım sizlere. :smiley:

evedilaz' Alıntı:
ozaman bir uzay mekigi
birde dublex cj6 ile b.çekmeceden öglen saatlerinde hareket ediyoruz
4çeker ahmetttttttttttttt karedeşşşşşşş ok

Merhaba Deniz Abi, CJ7 serdar. Kısmet olursa bende bir arkadaş ile katılırım size. cj7-zj
Takip...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

SON MESAJLAR

SON KONULAR