Büyük Toyota Buluşması - Bursa'da Kamplı Etkinlik Duyurusu ( 22 - 23 Ekim 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan RedlinE Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 758
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 83,467
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Büyük Toyota Buluşması - Bursa'da Kamplı Etkinlik Duyurusu ( 22 - 23 Ekim 2011)

Kenan bey merhaba,

Standart her 4x4 araç rahatlıkla kamp alanına gelebilir.Siz hiç merak etmeyin.
Kamp alanında göreceğimiz en düşük derece 0 ile -5 arası olur diye düşünüyorum ona göre ekipmanlı gelirseniz rahat edersiniz.

Etiketler

Ynt: Büyük Toyota Buluşması - Bursa'da Kamplı Etkinlik Duyurusu ( 22 - 23 Ekim 2011)

Tempus' Alıntı:
Fena hasta gelicem kampa bana sıcak bir köşe ayırın ;D

Zencefilli balın hazır

Kürşat,geçmiş olsun.
Kamp rahat bir alanda,kendini daha iyi hissedeceğinden eminim,rahat ol,gelsen gel. :smiley:

vadili' Alıntı:
Zencefilli balın hazır

oh ohh Erkan la yatıcaz ama sakat olmasın ;D saolasın abi

fissek' Alıntı:
Kürşat,geçmiş olsun.
Kamp rahat bir alanda,kendini daha iyi hissedeceğinden eminim,rahat ol,gelsen gel. :smiley:

eyvallah Recep abi, odun sıkıntımızda yok tünerim ateş başına ;D

Tempus' Alıntı:
eyvallah Recep abi, odun sıkıntımızda yok tünerim ateş başına ;D
Kamyon,kamyon odun,yak yak bitmez. :D

fissek' Alıntı:
Müco,İstanbul dan gelenler için,feribottan inince Yalova nın içinde Çınarcık,Armutlu istakametine devam edecekler,Çınarcığın çıkışından sola Teşvikiye köyüne dönecekler,içinden geçip Mavi-Yeşil yol u takip edip yaklaşık 15.km gibi sonra Delmece yaylasına varıp oradan düz devam edip Selimiye Köyünün girişinde(Delmece-Selimiye arası yaklaşık en fazla 5.km.) solda Soğukdere et mangala Toyota buluşması nerede yapılıyor yada Aldere yaylasına nasıl gidecez diye sorunca gösterirler. ;D

fissek' Alıntı:
Antalya dan yada Gemlik üzerinden gelecek arkadaşlar içinde,Gemlik ten Armutlu,Kumla istikametine devam ediyorsun,sırası ile Küçükkumla,Büyükkumla,Karacali köylerini geçip Narlı nın çıkışından sağa yukarı Hayriye, Selimiye diye yol ayrılır,buradan Selimiye köyünün çıkışından yine aynı şekilde sorarsanız gösterirler.

Son kez tarifleri koyalım,sabah artık kamp alanında olucaz. ;)

Tempus' Alıntı:
oh ohh Erkan la yatıcaz ama sakat olmasın ;D saolasın abi

Gel,ne olursan ol sende gel ;D

CDM-SUBARU' Alıntı:
Gel,ne olursan ol sende gel ;D

Yapmayın - etmeyin:smiley: Mevlana sadece insanı bir çağrı yapmıştı... Ben bu çağrının pek hayra alamet olmadığını hissedyorum sanki.. amanın allah muhafaza gece soguk, insan ısınmak isteyebilir ne olur ne olmaz:smiley::smiley::smiley:

Ben de falza cadır ve tulum var - heba etmeyin kendinizi yahu veririm ben size:smiley::smiley::smiley:

Erkan şu listede olmadığımı kimse farketmemiş senden başka. geliyorum layn.
bende Kürşad gibi hastayım kurtçuklu şişeler iyi gelirmi acaba??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri