Büyük Toyota Buluşması - Bursa'da Kamplı Etkinlik Duyurusu ( 22 - 23 Ekim 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan RedlinE Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 758
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 83,494
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Büyük Toyota Buluşması - Bursa'da Kamplı Etkinlik Duyurusu ( 22 - 23 Ekim 2011)

CDM-SUBARU' Alıntı:
Oooo kuzenlerde orda desene ;D
Siz düşünün bebeğim ;D
Kuzenlerinle sen ilgilenirsin o zaman. 8) 8)

Etiketler

Ynt: Büyük Toyota Buluşması - Bursa'da Kamplı Etkinlik Duyurusu ( 22 - 23 Ekim 2011)

Merhaba,

Toyota buluşması kampına katılmaya heveslenerek yazılarınızı okuyan ama son anda kesin kararını verebilen yeni bir kullanıcıyım.
Adım Kenan Baldoğan. Bu akşam bazı sorularıma hızlıca cevap verebilecek arkadaşlara peşinen teşekkür ederim.
Bu kadar deneyimli ve değişik özellikte araç ve kullanıcılarını bir arada bulamayacağımı düşünerek deneyimlerinizi paylaşmak istiyorum.
İstanbul Anadolu yakasından Cumartesi sabah ekibine katılmayı düşünüyorum.

Aracım 2003 VX 100, yaklaşık 5 ay önce aldım. Henüz herhangi bir değişiklik yapmadım üzerinde, kış lastikleri takılı yalnızca.
Gidilecek yerin özellikleri bakımından yol ve ulaşımda fazla sorun yaşamayacağımı umuyorum.

Cumartesi sabahı 7.00 grubuna katılacak arkadaşlarla nasıl iletişime geçebilirim... ::smiley:

Selamlar.

Merhaba,

daha önceki yazıları okuyunca yeterli mesaj sayısına ulaşmadığımı ve özel mesaj atamadığımı da farkettim, bundan sonraki kısa kısa mesajlarım için
peşinen kusura bakmayın şimdiden.

Teşekkürler

Recep bizim için hızlı bir değişim olacak......(kar),,,,

Erkan senkuzenlerinle yakınen ilgilenirsin artıkın,yada onlar seninle.... ;D ;D

Yarin saat 10 da kayseriden tek arac, 3 kisi yola cikiyoruz. Aksam 8 gibi variriz insallah. Kuzuya yetissek iyiydi :smiley:

Daha önce sonbahar kampı yapmıştım ama karla deneyim ilk olacak.
Araç üzerinde herhangi bir ekipman yok, dış ortamda çadır kurmayı düşünüyorum, deneyimli ekipten önerileri olanlar
yazabilirse sevinirim.

Bu arada eşim de katılmayı istiyor, bayanların öncelikli konusu tuvalet ortamı uygun mu, daha önce çevreyi araştıran arkadaşlar
yazdıysa da rastlayamadım, su var denmesi tuvalet ortamını mı içeriyor? :p

Teşekkürler.

adaeada' Alıntı:
bugün recep abiyle son kontrolleri yaptık hava gayet ggüzel orda :D :D

İzmir'den katılıyoruz, bu fotoğraflar iyi oldu, uçarak geliriz artık. :D

İstanbul Pendik feribotunda yer ayırtmak için İDO sitesinde gezindim, fiyatları güncellemişler, dinamik tarife hiç iyi olmamış... :-\

fissek' Alıntı:
Kuzenlerinle sen ilgilenirsin o zaman. 8) 8)

Şimdi konuştum ;D
bekliyoruz abi dediler ;D merak etem,arkadaşların bize emanet dediler ;D

puhu' Alıntı:
Merhaba,

Toyota buluşması kampına katılmaya heveslenerek yazılarınızı okuyan ama son anda kesin kararını verebilen yeni bir kullanıcıyım.
Adım Kenan Baldoğan. Bu akşam bazı sorularıma hızlıca cevap verebilecek arkadaşlara peşinen teşekkür ederim.
Bu kadar deneyimli ve değişik özellikte araç ve kullanıcılarını bir arada bulamayacağımı düşünerek deneyimlerinizi paylaşmak istiyorum.
İstanbul Anadolu yakasından Cumartesi sabah ekibine katılmayı düşünüyorum.

Aracım 2003 VX 100, yaklaşık 5 ay önce aldım. Henüz herhangi bir değişiklik yapmadım üzerinde, kış lastikleri takılı yalnızca.
Gidilecek yerin özellikleri bakımından yol ve ulaşımda fazla sorun yaşamayacağımı umuyorum.

Cumartesi sabahı 7.00 grubuna katılacak arkadaşlarla nasıl iletişime geçebilirim... ::smiley:

Selamlar.

Kenan Bey öncelikle hoşgeldiniz.
sabah 7.00 da orda olduğunuzda zaten epey bir TYT göreceğinizden,irtibata geçmenize gerek yok :smiley:
Ve aracınız bu donanımla rahatlıkla kamp alanına gelebilir diye düşünüyorum.

cihanülker' Alıntı:
ulen tempus geliyor gripmiş ,ben anjiyo oldum 4 gün evvel ben geliyorum benden daha ağır hasta olan varsa gelmesin ama öyle grip mırip yemezler bahane yok .

Cihan kardeşim geçmiş olsun.. şimdi okudum. umarım herşey yolundadır ::smiley:

Fena hasta gelicem kampa bana sıcak bir köşe ayırın ;D

Mesajınız için teşekkürler Erkan bey,
sorun olmayacağını düşünüyorum onca ekipmanlı araç arasında, sağolun ;)

Konaklama şartları/zorlukları konusunda daha deneyimli arkadaşlarımız birkaç öneri yaparlarsa sevinirim.

Teşekkürler.

Kenan Baldoğan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,834
Kayıtlı Üye Sayımız
166,624
Kaydolan Son Üyemiz
turbotesisat

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri