Büyük Toyota Buluşması - Bursa'da Kamplı Etkinlik Duyurusu ( 22 - 23 Ekim 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan RedlinE Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 758
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 83,473
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Büyük Toyota Buluşması - Bursa'da Kamplı Etkinlik Duyurusu ( 22 - 23 Ekim 2011)

Tempus' Alıntı:
PKK'lılar 19 Ekim 2009'da Habur'dan alkışlarla içeri girmişti bu arada...Bugünün tarihi:...19 Ekim 2011....!!....26 şehit..söze gerek var mı??
Katılıyorum , ekilenler biçiliyor

Etiketler
Ynt: Büyük Toyota Buluşması - Bursa'da Kamplı Etkinlik Duyurusu ( 22 - 23 Ekim 2011)

Siyatetçi :mad: kınar
Cumhurbaşkanı,başbakan v.s komutanlar oralara gider yalandan.
2-3 gün haberler
Bizde burada yazarız söveriz

Sonra... sonra noolur biliyomusunuz unuturuz ! evet unuturuz ! çünkü alışmşısızdır artık,alıştırılmışızdır artık !
Sonra bi süre sonra yine böyle bi şehit haberlerleri felan,aynı saçmalıklar yeni baştan felan !

HER MİLLET,HAK ETTİĞİ GİBİ YÖNETİLİR VE YAŞAR !

Bu olayida oraya bagladiniz ya tebrik ediyorum. Yiilar sonra bu işin basit hesaplar olmadigin hepimiz gorecegiz bu ulkenin uzerinde yaşiyoruz ya sadece yaşiyoruz olaylarin içinde piyon bile degiliz.

Bütünlugu bolecek her turlu oluşuma hayir demeliyiz. Zaten yapmak istediklerine mum tutuyosunuz.

Şehit ailelerine sabir diliyorum. Allah sonumuz hayirli kilar inşallah..

Yoldaş ben sana katılmıyorum,

Milletimiz bunu haketmiyor.

Kesinlikle hak etmiyor bu konuda kimse aksini demiyor. En azindan burda yazan tanidiklarimdan kimse demiyor.

Ama amaç bence ordaki evlatlari oldurmek degil gecenlerde ellerindeki rehine kaçti duymadinizmi aciklamasini 4 karakolu gorecek bir konumda kamplari varmiş. Madem amaç oldurmek neden istedigi zaman basabilecegi neden basmiyolardi.

Benim için siyasi parti fark etmiyor. Bu iş pkk nin işi degil. onlar kopekleri sadece demek istedigim bu

Yoruma gerek yok, maşallah bizim kemik de ne kemikmiş :mad: :
'([attachment=1]

kemik.jpg

Yıllardır söylenir yalızır çizilir - Teror dağda bitmez, teror hem dağ da hem şehir de hem de Irak'ta biter. Bu işin bu noktalara geleceğinin sinyalleri verilmişti belliydi. Askeri birliklerimiz saldırı konumundan savunma konumuna geçtiklerinden bu yana ciddi kayıplar vermeye başladık.

Bu işin çözümü basit - uluslararası bir politika güdülerek petrol için değil INSANLARIMIZIN YAŞAMASI için kuzey Irak' girilmeli ve orası uzun soluklu ve kalıcı olarka temizlenmeli. Belçikadaki finasn kaynakları kurutulmalı - şehir operasyonları arttırılarak şehir yapılanması çökertilmeli - bir de şu Demokratik toplum denilen topluluğu bir toplamak lazım, şu polisimizi döven askere kufreden devlete düşman demokratikeri bir toplamak lazım -

Kimse Güney Doğu'ya yatırım gitmiyor eğitim vs eksikleir avr demesina rkadaşlar - devlet akıtıyor Güney Doğu'ya ama kişi nankör olunca nankörlüğü her an yapar.

O kadar üzülüyorum ki - yazık düşünsenize biz dün gece uyurken onlarca insan orda savaştı ve canlarını kaybetti; şu anda aileleri? buyuk olasılıka şu anda tüm GSM iletişimini kapamışlardır o bölgede - birliklerde telefonlar cevaplanmıyordur; orda eşi çocuğu askerde olupta haber almaya çalışan insanları düşünün.

Allah belalarını versin tüm o it şerefsiz PKK ların.

Somaliye verlien önceliği Fiistin için yapılan politik kavgaları şimdi burda da bekliyoruz; aynı dirayet aynı agresyon aynı kararlılık bur da da gösterilmeli - insanlarımız askerlerimiz ölüyor.. Bıçak artık boğaza dayanmadı, kesiyor....

Aynen..
Bize bu topraklari çok goruyolar itleri saliyolar yerse haa biz boyle devam edersek bence yicekde biz azinlik durumuna dusecez. Gozunu sevdigim osmanlisi ne yargilamasi kes kafasini bitsin.

İrakdaki olay başka adamlar ordaki milletin caninimi dusunuyolar aslaa petrolun peşindeler kendi eskilerinide oraya doldurdular iki turlu kardalar onun için orayi bize yedirmezler.
Fazla surmez irandada olaylar başlar. İranida çine atlama taltasi olarak kullanirlar. Bİzim ezeli rakip dedigimiz abd ve rusya çine karşi muttefikler çinin elinde cok fazla ham madde kaynagi var ona yedirmezlerr..

En basiti ve forumumuza uygun bir tanesi 30 sene sonra yollarda benzinli araç kalmicak ne olcak elektrikli araç ona ne lazim aku ama jel aku ham madde kimde cinde patent kimde çinde...

5 seneye kalmaz çinde karişacak siraylaa

Bu işlerin başinda kim var ?

abd devletini kuran kurucuların ne olduklarina bakin cevap orda aslinda milletin hiç onemi yok abd olmuş israil yada fransiz fark etmiyor. neyse bilen biliyodur zaten

Daha öncede ''Bize rağmen Kuzey Irak'ta bir Kürt Devleti kurulamaz' açıklaması yapmıştık ve ne tesadüftür bu açıklama sonrasında Eşref Bitlis'in ve Bordo Berelilerin olduğu Casa uçağı düşmüş ve hepsi şehit olmuştu.

Yani senaryo aynı oyun aynı...

BDP açıklama yapmış: ölümler içimizi yakıyor, sözlu dialoglar acilen yapılmalı - yahu neyin diyaloğu neyin anlaşması; allah belanızı versin. anaların acılarını paylaşıyoruz demişler. Şaka gibiler ya -

Var mı lan böyle birşey hem öldürün hem de acıyı paylaşıyoruz deyin.

Yaraya tuz basmak değil de ne bu şimdi.

Terorle mücadele de İmralı muhatap alınmalı derken o acıyı acaba nerelerinde paylaşıyor bu şerefsizler...

bu milleti alıştırdılar bizden afedersiniz ama bir bok olmaz arkadaşın dediği gibi üzülürüz üç gün unuturuz aynen böyle devam eder devlet büyüklerimizde sağolsun çok şükür cenazelerimizi açıkta bırakmıyor en iyi bildikleri çok güzel cenaze töreni hazırlamak okadar teknoloji okadar güç var türkiyede onları alsınlar ... müzeye koysunlar emin olun türkiyenin başına bir hal geldiğinde bu kafadaki adamların hepsi farklı ülkelerde keyif çatıyor olacaktır

Bu ülke böyle yönetilmeye devam ederse, ileride Abdullah Öcalan denen şerefsizi meclisde milletvekili olarak bile görürsek şaşırmam.

Tempus' Alıntı:
Bu ülke böyle yönetilmeye devam ederse, ileride Abdullah Öcalan denen şerefsizi meclisde milletvekili olarak bile görürsek şaşırmam.

+1

Tempus' Alıntı:

Şaşırma,sakın şaşırma ;) şu anda nunların pazarlığı-ön hazırlıkları yapılıyor zaten.

Bakkan' Alıntı:
Yoruma gerek yok, maşallah bizim kemik de ne kemikmiş :mad: :
'([attachment=1]

Net söylüyorum.

Yıllardır PKK bizi yönetenlerle ...şak geçiyor

Arkadaşlar sabahtan beri yazılanları okudum daha öncede şehitlerimiz olmuş başlık açılmıştı yazacak çok şey vardı sustum şunu söylüyorum hakkarı çukurcada öğretmenlik yapan yakın akrabam var zor zar görüştük lise öğretmenin azından yazıyorum burda okul bahçesinde bayrak töreni yapamıyoruz (hepiz okul yıllarından hatırları pazartesi yada cuma günleri tören yapılıp istiklal marşı okunur )hergün olayvar sizin gördükleriniz devede kulak lise öğrencileri artık normal rutin eylem yapıyorlar okul canları isterse molotoflu eylem polisle çatışma sizin çocuklarınızın parkta oynaması gibi bir şey halk devletin yanında olmak istese bile örgüt tarafından sindirilmiş durumda buralarda örgütün sözü geçiyor eğer örğütün aksı yada harıcı kimse bir şey yapamaz evet malesef olay böyle diyor acı ama gerçek olay artık çığrından çıktı malesef böyle arkadaşlar iktidar sahibi birileri ipin ucunu kaçırdı şimdi nasıl toparlayacağını kabadayılık yaparak kurtarmaya çalışıyor olayı başka güçlere yıkmaya kendi bu işten sıyırmaya çalışıyor bundan on on iki yıl önce nerde ise örgüt kendini fes ediyordu. ANLAŞMA UZLAŞMA edebiyatı yaparak malesef olayı bu duruma soktular .(örgütün bundan on sene önce kolunu kanadını liderini yakalamışsın örgüt ilederi kimlerin yardım yataklık ettiğini kasalarını açıklamış sen otormuş resmen örgütün toparlanması için ayak oyunlarına gelmış örgüt düzde kırsalda toparlanınca canı yakmaya başlamış açıklama yapıyorsun İNTİKAM İNTİKAM intikamımız acı olacak kusura bakmayın bir devlet başkanı yıllarca üç beş oy uğruna hiç bir şey yapmadan oturup sonra intikamımız acı olacak DİYEMEZZZZZZZZZ derse ve bizde bunu yersek yuh bize bu başımıza gelenler daha başlangıç.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri