Büyük Toyota Buluşması - Bursa'da Kamplı Etkinlik Duyurusu ( 22 - 23 Ekim 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan RedlinE Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 758
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 82,702
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Büyük Toyota Buluşması - Bursa'da Kamplı Etkinlik Duyurusu ( 22 - 23 Ekim 2011)

Aranızda olmayı çok isterdim malesef gelemiyorum,ama aklımda hep sizlerde olucak.saygılar

Etiketler
Ynt: Büyük Toyota Buluşması - Bursa'da Kamplı Etkinlik Duyurusu ( 22 - 23 Ekim 2011)

Bakkan' Alıntı:
Haydi kalkiyoooooo

Ahmet abi galiba onlar aldı biletleri. Sende alsan iyi olur. Çünkü değişen fiyat uygulaması yapıyorlar yani son dakka alınca pahalı oluyor. Bence şimdiden al.

Şimdi aldım Burakçığım ;D

rumnes' Alıntı:
Sabah Jip+Yolcu 45 Tl idi,akşam üstü 76 Tl ye aldık,buradan İDO da bu sistemi yapanlara yeryüzündeki sayısız kulak çınlatacak kelimeleri hediye olarak gönderiyoruz.

Bağyan :D ben o 6 tl yi vermiyorum 70 tl ödedim bu bir , ikincisi hediye ye bende katkıda bulundum, muhterem eşinize çok selamlar kampta görüşürüz buda üç

En iyi Toyota arkadaşının Toyota'sıdır ;D ;D ;D

Hayırdır yaa.... msj gönderen yok nerede insanlar hazırlıkmı yapılıyor aceb ??? :D

Hakkaten tarih yaklaşınca ortada kimse kalmadı.
Haftasonu evde olmayacakları için aileyle ilgilenip kredi topluyor olmasınlar ;D

07gokhanlc' Alıntı:
Hayırdır yaa.... msj gönderen yok nerede insanlar hazırlıkmı yapılıyor aceb ??? :D

Laf aramızda bende şu an o moddayım.... :D :D :D

Eğer bir aksilik olmazsa Cumartesi sabah 07:00 vapuruna katılacağım ben de.. Heycan dorukta:smiley:

Bakkan' Alıntı:
Hakkaten tarih yaklaşınca ortada kimse kalmadı.
Haftasonu evde olmayacakları için aileyle ilgilenip kredi topluyor olmasınlar ;D

Burak bey süper tespit... :D
Ben Cumartesi yola çıkıcam, nasipse üç arkadaş geliyoruz...

inegöl ekibi olarak cuma akşam üstü çıkıyoruz yola buralarda havalar buz gibi duyrulur ;)

adaeada' Alıntı:
inegöl ekibi olarak cuma akşam üstü çıkıyoruz yola buralarda havalar buz gibi duyrulur ;)

Bu haber alıştırıla alıştırıla verilir ..... brrrrrrrrr :eek:

07gokhanlc' Alıntı:
Bu haber alıştırıla alıştırıla verilir ..... brrrrrrrrr :eek:
çok soyuk değil yahu ;D gece sıfır falan işte şuan :smiley:

Sogucakta -9 C dereceleri gormustuk
Yani korkacak bir sey yok

Arkadaşlar haftasonu için hava tahmini olan var mı? Yalova için gece 8 derece veriyor hava durumu - kamp alanına daha önce gitmediğim için gidenler var ise tahmini bir hava durumu verir ise iyi olur - ona göre kuşanıp gelelim...

bu zamanlarda işi garantiye almak lazım eksiye göre hazırlanmak en iyisi ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri