Bütün Arazi Araçlarında Bulunması Gereken Bir Ekipman

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tahaozak Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 52
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,445
Ynt: Bütün Arazi Araçlarında Bulunması Gereken Bir Ekipman

Hadi kim yapacak çakmasını;
Bencede süper birşey.

Etiketler

çamurda eşelenenler bu parayı vermez ;)
illede kampçılara lazım ama...
çakmasını yapmaya talipli arkadaşlar yoksa bu piyasaya girmek için ortak arıyorum ;D ;D ;D

Çok amaçlı kullanılabilecek faydalı bir malzeme ancak çakması bile çok pahalı olur bunun

ben görüntüleyemiyorum acaba bendemi sorun var anlamadım

Harika bir ürün ancak çok ama çok pahallı - yani belki bir yıllığına bir Trükiye yada Avrupa turuna çıkmayı planlasam belki düşünülebilir ama en ucuzu bile neredeyse bir araba parası...

Belki bizim Türk ustalarımız bunun benzeri birşeyşer, tasarlarlar.

Bir diğer seçenek ise herkes birleşir bir tane getirtiriz, bir usta da prototipini çıkarır, sonra da ucuzdan hepimiz alırız;)

Ha toplanıp yurtdışından aldığımız orjinali de çekiliş usulü biri alır;)

Ustalarımızdan ben ümidi kestim ;:smiley:

biraz işlerini kolaylaştırsak ?
[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

[attachment=5]

swiss.JPG

swiss1.JPG

swiss2.JPG

swiss3.JPG

swiss4.JPG

Bu aletler off roada gelmez dağılır yer kaplar bozuk yolda takırtısından durulmaz bana göre değil

tablet pc den girdiğim icin videoyu goruntuleyemedimde nedir bu videodaki merak ettim izlemek istesem youtubea nasil
yazamayliyim

110tdi' Alıntı:
tablet pc den girdiğim icin videoyu goruntuleyemedimde nedir bu videodaki merak ettim izlemek istesem youtubea nasil
yazamayliyim

swissRoomBox "Home on Board" World Innovation

gerçekten cok güzel yapmışlar yerli versiyonu cok ucuza yapilabilir

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,850
Kayıtlı Üye Sayımız
166,647
Kaydolan Son Üyemiz
Pw250

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR