Bütün Arazi Araçlarında Bulunması Gereken Bir Ekipman

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tahaozak Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 52
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,447
Ynt: Bütün Arazi Araçlarında Bulunması Gereken Bir Ekipman

aslında ben antep sanayisindeki ustalardan dümen olarak bir robot fuarı düzenleyip Honda'nın meşhur robotu Asimo'yu antebe getirtip bir iki saat içini açıp bakacak fırsat yaratmalarını bekliyorum ;D

en kısa sürede asimonun aynısı fıstık yeşili bir robot üretip üzerine de Ökkeş yazmazlarsa ben de bu işi bilmiyorum

bu tür ufak işleri çıraklar yapıyor antepte :smiley:

Etiketler

Dedim ya Türk halkı olarak bu konuda yeteneğimiz sonsuz.

o zaman neden duruyorlar yapsınlar hemen de bizde görelim:smiley:

Merhaba
Ben ekipmanı görüntüleyemedim , mümkün ise tekrar yükleyebilirmisiniz
veya internet adresini aktarabilir misiniz ?

oort cloud' Alıntı:
Merhaba
Ben ekipmanı görüntüleyemedim , mümkün ise tekrar yükleyebilirmisiniz
veya internet adresini aktarabilir misiniz ?

Yazarken görüntü gelmiş , teşekkürler . :smiley:
Gerçekten ilginç bir ekipman ...

ve be Antep İŞİ veya antep malı diye bir deyim var doğu ve güneydoğu tarafında .Genellikle o eski hiper süper süper üstü kara lastikten tutunda somya dan kol saati kayışına kadar yok u yok olan köy dükkanlarından bu laf çok çok edilirdi.kalınız selam ve selametle..Yaşar hoca galiba Antep i bu yönüyle söz konusu etmiştir.

yasarergun' Alıntı:
aslında ben antep sanayisindeki ustalardan dümen olarak bir robot fuarı düzenleyip Honda'nın meşhur robotu Asimo'yu antebe getirtip bir iki saat içini açıp bakacak fırsat yaratmalarını bekliyorum ;D

en kısa sürede asimonun aynısı fıstık yeşili bir robot üretip üzerine de Ökkeş yazmazlarsa ben de bu işi bilmiyorum

bu tür ufak işleri çıraklar yapıyor antepte :smiley:
Bir televizyon programında Gaziantep'li bir usta anlatılıyordu :smiley:
Ustamızın dünya makina fuarlarına girmesi yasaklanmış ;D
Topoğrafik hafızası varmış.Bir kere gördü mü iş bitiyormuş ;D

;D ozaman bir atılım bekliyoruz değerli ustalarımızdan

Ülkemizde çok yakında böyle bir ekipman ile karşılaşacağımızdan hiç şüphem yok..

Gerçekten çok güzel bir ekipman ama doğanın, kampçılığın ruhuna ne kadar uyar orası tartışılır.
Birazda teknololiden uzaklaşma isteği değilmi zaten bizleri doğaya sürükleyen
Yağmuru, çamuru, tozu toprağıyla seviyorum ben doğayı...

matiate' Alıntı:
Bir televizyon programında Gaziantep'li bir usta anlatılıyordu :smiley:
Ustamızın dünya makina fuarlarına girmesi yasaklanmış ;D
Topoğrafik hafızası varmış.Bir kere gördü mü iş bitiyormuş ;D
Tornacı Hannan usta tekstil makineleri fuarına girdirilmemesi uygun mecbur kalırlarsa fotoğraf makinesi cep telefonu gibi aletlerl olmamak kaydıyla uzaktan bakmasına müsade ediliyor ama o işi yine hallediyor merak etmeyin Hannan usta paratoner oluyor başkalarıda aletlerin videosunu çekiyor selamlar

küçük ağa' Alıntı:
Tornacı Hannan usta tekstil makineleri fuarına girdirilmemesi uygun mecbur kalırlarsa fotoğraf makinesi cep telefonu gibi aletlerl olmamak kaydıyla uzaktan bakmasına müsade ediliyor ama o işi yine hallediyor merak etmeyin Hannan usta paratoner oluyor başkalarıda aletlerin videosunu çekiyor selamlar

Canım ülkemde böylesi çaba içerisindeki insanlara destek olunmadığı gibi birde çoğuna deli gözüyle bakan aklı evveller var

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,852
Kayıtlı Üye Sayımız
166,647
Kaydolan Son Üyemiz
Pw250

SON KONULAR

Geri