Buroff; Ümitalan Gezisi (28 Şubat 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sayokan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 130
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,724

Etiketler
Ynt: Buroff; Ümitalan Gezisi (28 Şubat 2010)

2010-2011 sezonuna bir 4x4 alarak katılmak hayaliyle yaşıyorum, sizin fotoları görünce hevesim dahada artıyor

fotoğraflara bakınca o gün ki heycanı tekrar yaşadım o gün co pilottum artık pilotum :smiley:

çok harika gezi olmuş ladayı sattım dan dolayı gelemedim çok arzu ediyordum inşallah başka gezilere gelmek isterim

evet bu etkilikte bende bulundum taner abinin pajeroyla gerçekten mükemmeldi

bikaç fotoğraf benden

Resim 154.jpg

Resim 145.jpg

Resim 168.jpg

Resim 192.jpg

Resim 207.jpg

fissek' Alıntı:
Eyvallah sağolasın,bu pazar varmı aktivite. :smiley:

şimdilik bişey gözükmüyor recep usta ben geçen haftanın kırıklarını tamir etmeye çalışıyorum ;D ;D
bi haraket olursa haberdar edeyimmi.?
hem battığımda beni çekecek bir toyota lazım olacak şöyle full kilitli filan pajero 2450 kğ. olduda :D :D :D

sayokan' Alıntı:
şimdilik bişey gözükmüyor recep usta ben geçen haftanın kırıklarını tamir etmeye çalışıyorum ;D ;D
bi haraket olursa haberdar edeyimmi.?
hem battığımda beni çekecek bir toyota lazım olacak şöyle full kilitli filan pajero 2450 kğ. olduda :D :D :D
Geçmiş olsun, cumartesi işim var ama eğer pazar bişey olursa haberleşelim.
Merak etme,sen istediğin yere dal,çıkarırız seni. ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,793
Kayıtlı Üye Sayımız
166,607
Kaydolan Son Üyemiz
yoldakiDeli

SON KONULAR

Geri