sayokan
Nereye gittiğin değil,Kiminle gittiğin önemli..!!!
Ynt: Buroff; Ümitalan Gezisi (28 Şubat 2010)
anlaşıldı kilitleri dahada coğaltmam lazım..
anlaşıldı kilitleri dahada coğaltmam lazım..
sayokan' Alıntı:anlaşıldı kilitleri dahada coğaltmam lazım..
kesinlikle katılıyorum dün gece açıkça yaşadık.fissek' Alıntı:Kesinlikle,bencede full donanım(kilitler,lastik ve vinç),ve en önemlisi offroad tecrübesi. 8) Araç ne kadar dolu olursa olsun,kaptanda eğer iş yoksa,tutup aracı kanala atıveriyor,yada geçeceği yerden korkup gaza basmıyor. :-\
fissek' Alıntı:Kesinlikle,bencede full donanım(kilitler,lastik ve vinç),ve en önemlisi offroad tecrübesi. 8) Araç ne kadar dolu olursa olsun,kaptanda eğer iş yoksa,tutup aracı kanala atıveriyor,yada geçeceği yerden korkup gaza basmıyor. :-\
örnek1' Alıntı:abim ben bu oyunu oynaman haksızlık bu saydım senin resimde 21 tane kilit var,bizimkinde sadece 2 oldumu şimdi...
örnek1' Alıntı:
Sadece kilit yetmez,kilit ve agresif lastikle çözülebilir.sayokan' Alıntı:eeeeee ozaman kilitle çözülürmü benim iş ??
fissek' Alıntı:Sadece kilit yetmez,kilit ve agresif lastikle çözülebilir.
Ozaman sadece kilit işim kaldı
lastiklerim geldi taktım azıcık test bile ettim ;D ;D ;D sonuç harika çok fark ettiörnek1' Alıntı:Tanerim cumartesi geliyordu lastiklerin ne oldu geldimi taktırdın mı??
sayokan' Alıntı:fissek' Alıntı:Sadece kilit yetmez,kilit ve agresif lastikle çözülebilir.
Ozaman sadece kilit işim kaldı
Kilit işi ARB nin,5000.TL ön,arka birde kompresör.