Buroff; Ümitalan Gezisi (28 Şubat 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sayokan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 130
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,724

Etiketler
Ynt: Buroff; Ümitalan Gezisi (28 Şubat 2010)

bu kadar resim yetmez 16 araç ile gidilen gezide 35 kişi varsa enaz bu gelenlerin %30 unda daha fotoraf varıdır hadi paylaşın güzel bir gezi olmuş belliki meraklandırmayın bizi

Bu konu başlığı daha önce de vardı ,ne oldu ona silindi mi?

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=50908.0

Bu topik te aynı geziye ait!!!

Çok güzel bir etkinlik olmuş...Emeği geçen herkese teşekkürler..Parkuru test etmek isteyenler için bölge hakkında bilgi vermeniz mümkünmüdür ?

Saygılarımla

Cenk

fissek' Alıntı:
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=50908.0

Bu topik te aynı geziye ait!!!

Kesinlikle haklısınız...

Biri "Marmara Bölgesi"ne biri "Off-road Gezilerimiz" bölümüne olmak üzere 2 adet başlık açılmıştı, birleştirdim.

Recep Bey dikkat ve ilginize teşekkür ediyorum ve başlık açan tüm arkadaşlarımızdan da aynı dikkat ve ilgiyi göstermelerini rica ediyorum.

Selamlar

süper bir etkinlik olmuş.çok güzel fotolar var.bu suzukiciler suya dalmayı ve cengaverligi çok seviyor nedense :D :D helal olsun

Güzel bir gezi olmuş foto ların devamını bekiyoruz ayrıca o kara kedi RRS ile araziye girme cesaretini gösteren arkadaşı da kutluyorum :smiley:

SDC' Alıntı:
Kesinlikle haklısınız...

Biri "Marmara Bölgesi"ne biri "Off-road Gezilerimiz" bölümüne olmak üzere 2 adet başlık açılmıştı, birleştirdim.

Recep Bey dikkat ve ilginize teşekkür ediyorum ve başlık açan tüm arkadaşlarımızdan da aynı dikkat ve ilgiyi göstermelerini rica ediyorum.

Selamlar
Sevtap Hanım merhaba,katıldığım bir gezi olduğu için ister istemez dikkatimi çekti.
Tabiki aynı konu üzerine iki başlık gereksiz yere kirlilik oluşturuyor.

çok güzel bir gezi ve aktivite olmuş yapıp resimliyenlerin ellerine sağlık.

uçmaya hevesli bi doğacı.. :D :D

155.jpg

175.jpg

191.jpg

193.jpg

196.jpg

Aslında daha resim var ama çok sık aralıklarla çekildiği için birbirlerine benziyorlar hepsini koyup kalabalık yapmanın bi anlamı yok diğe düşünüyorum şimdilik bunlar

98.jpg

72.jpg

64.jpg

52.jpg

evet arkadaşlar gerçek ten çok güz<eldi emeginize saglık parkur çok güzelmiş fotograflarr harikaaa ...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,793
Kayıtlı Üye Sayımız
166,607
Kaydolan Son Üyemiz
yoldakiDeli

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR