Bungalowlarda Haftasonu Kampı (31 Mayıs - 1 Haziran 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Neriman-Mustafa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 196
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 28,792
Ynt: Bungalowlarda Haftasonu Kampı (31 Mayıs - 1 Haziran 2008)

100_2267.jpg

100_2268.jpg

100_2269.jpg

100_2270.jpg

100_2271.jpg

100_2273.jpg

100_2275.jpg

100_2276.jpg

100_2278.jpg

100_2279.jpg

Etiketler

Derenin buz gibi olduğunu söyleyebilirim zira resim çekeceğim diye içinde bayağı kaldım

Benden bu kadar biraz abarttım ama inşallah beğenmişinizdir

Video görüntüleri ni yarın akşam yükleyeceğim

Resimleri ve Video görüntülerini Offroad bölümünemi yükleseydim acaba

Her kareyi anı anına fotoğraflamışsınız, ellerinize sağlık :smiley: Sanki o güne geri dönmüş gibi oldum, yüzümde halen o günün bir tebessümü :D Fotoğraf çekip de yayınlayan tüm arkadaşlara çok çok teşekkür ederiz.

Etkinliği başından sonuna kadar mükemmel ve eksiksiz bir şekilde organize eden sevgili Koza'ya da çok çook teşekkür ederim :smiley: Organizasyon öncesi yaşadığı stresi gerilimi tahmin bile edemeyiz ama hiçbirini bizlere yansıtmama konusunda da gayet başarılıydı ;)

Mert'i bile bu hale getirdiyse bu kamp olmuştur ;D

DSC04967.jpg

frkbdr' Alıntı:
Gördüğüm kadarıyla bütün katılan arkadaşlar bu aktiviteyi çok beğendi..hal böyleyken diyorum yakın zamanda bir daha yapsak diyorum..sizcede doğrumu diyorum..

Ayrıca Faruk abiye katılıyorum, en kısa sürede tekrarlanmalı :D Ben yorgunluktan uyuya kaldığım için pek birşey anlamadım ;D

neriman hanım çok sağolun.emeğinize sağılk. ben gidemedim diye hayıflandıkça sizin resim yüklemeniz benim yaramı kaşımak gibi oldu.ayrıca sedat o anları tekrar yaşadım derken galiba cumartesi akşamını kastediyordun. öyle yorulmuşsun ki pazar akşamüstü 4 gibi uyandın.
bu etkinliğin böylesine güzel anılarla hatırlanacak olması için katkısı olan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,757
Kayıtlı Üye Sayımız
166,571
Kaydolan Son Üyemiz
sezginelif09sena@gma

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR