Bungalowlarda Haftasonu Kampı (31 Mayıs - 1 Haziran 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Neriman-Mustafa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 196
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 28,805
Ynt: Bungalowlarda Haftasonu Kampı (31 Mayıs - 1 Haziran 2008)

Kaya ve dere geçiş bölümünü güzel resimlemişşiniz..Çok hoş enstanteneler çıkmış.

Etiketler

Abi ben o birkaç saati bile böyle mükemmel hatırlıyor ve anıyorsam, geceyi devirip sabahı kumsalda ateş başında karşılayanlar nasıl hatırlıyordur kimbilir ;)

yol' Alıntı:
Mert'i bile bu hale getirdiyse bu kamp olmuştur ;D

DSC04967.jpg
Mert ile baya sohbet ettik :smiley: pek bişi yoktu esasında ,belki resim de öyle çıkmıştır. Gece kumsalda nasıl bitti bizde anlamadık, baktık hava aydınlanmaya dogru gidiyor, :smiley: bir ara sabah ezan seside duyduk..05:30gibi çadırlara dağıldık :smiley: yada öyledir galiba..böyle hatırlıyorum :smiley: Sonuç olarak keyif ve ohh iyiki buradyız seslerini duyar gibiydim..

Bana gezi falan olmaz gitmeyiz boşuna oralara kadar maymunla yorulma diyerek beni otomobille gitmemi ve sonrasında yapılan bu güzel geziden mahrum kalmama sebep olanlardan hesap sorucam..bana bu yapılırmıydı be yaww..Bu arada Neriman hanım valla abartısız söylüyorum maşallahın var..emeklerine sağlık..

Nerimancım geçmiş olsun...
Derenin içinde üşüyüp hastalanmışsın ama fotolar süper...

Faruk sen maymuna kilitde taktınya ağaçlarada çıkarsın artık :smiley: :smiley: yolları geçtim artık...
Bence gelseydin çok keyif alırdın, Hacıllı köyü ve etapları çok başarılıydı. Gerçi senin maymunu zorlayacak bir atap yoktu, benim kuçu geçtiyse , senin maymun rahat geçer oralardan :smiley: :smiley: ........

frkbdr' Alıntı:
Bana gezi falan olmaz gitmeyiz boşuna oralara kadar maymunla yorulma diyerek beni otomobille gitmemi ve sonrasında yapılan bu güzel geziden mahrum kalmama sebep olanlardan hesap sorucam..bana bu yapılırmıydı be yaww..Bu arada Neriman hanım valla abartısız söylüyorum maşallahın var..emeklerine sağlık..

Farukcum ben sana "sen durmazsın,maymunla gel" demiştim di mi ama ;)

Offroadpassion' Alıntı:
Faruk sen maymuna kilitde taktınya ağaçlarada çıkarsın artık :smiley: :smiley: yolları geçtim artık...
Bence gelseydin çok keyif alırdın, Hacıllı köyü ve etapları çok başarılıydı. Gerçi senin maymunu zorlayacak bir atap yoktu, benim kuçu geçtiyse , senin maymun rahat geçer oralardan :smiley: :smiley: ........

Hakancım sorma yaww..tam maymunun atlayıp zıplayacağı yerlermiş..

neriman abla gerçekten nutkum tutuldu. ne muhteşem görüntüler böyle. birde araba kullanıp resim çeksen heralde alt kısımlarda difransiyel, şanzıman v.b detayları bile çekeceksin nerdeyse.... oooo valla 4x4 dergilerine sen foto satabilecek duruma gelmişsin. ellerin dert görmesin. bu resimlerden sonra bence off-road yapmayanlar üzüldü .. :smiley:

Bu kaçıncı bilmiyorum ama... olsun... Teşekkürler ve ellerine sağlık Neriman...

Rica ederim Beğendiğinize çok sevindim

:smiley: Valla bende çok beğendim resimleri, makinemi kötülüyordum ama meğer iyi iş çıkarıyormuş

İnşallah en kısa zaman da tekrarını yaparız

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,757
Kayıtlı Üye Sayımız
166,573
Kaydolan Son Üyemiz
isangun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR