Mert ile baya sohbet ettik pek bişi yoktu esasında ,belki resim de öyle çıkmıştır. Gece kumsalda nasıl bitti bizde anlamadık, baktık hava aydınlanmaya dogru gidiyor, bir ara sabah ezan seside duyduk..05:30gibi çadırlara dağıldık yada öyledir galiba..böyle hatırlıyorum Sonuç olarak keyif ve ohh iyiki buradyız seslerini duyar gibiydim..yol' Alıntı:Mert'i bile bu hale getirdiyse bu kamp olmuştur ;D
frkbdr' Alıntı:Bana gezi falan olmaz gitmeyiz boşuna oralara kadar maymunla yorulma diyerek beni otomobille gitmemi ve sonrasında yapılan bu güzel geziden mahrum kalmama sebep olanlardan hesap sorucam..bana bu yapılırmıydı be yaww..Bu arada Neriman hanım valla abartısız söylüyorum maşallahın var..emeklerine sağlık..
Offroadpassion' Alıntı:Faruk sen maymuna kilitde taktınya ağaçlarada çıkarsın artık yolları geçtim artık...
Bence gelseydin çok keyif alırdın, Hacıllı köyü ve etapları çok başarılıydı. Gerçi senin maymunu zorlayacak bir atap yoktu, benim kuçu geçtiyse , senin maymun rahat geçer oralardan ........
SDC' Alıntı:Farukcum ben sana "sen durmazsın,maymunla gel" demiştim di mi ama