Bungalowlarda Haftasonu Kampı (31 Mayıs - 1 Haziran 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Neriman-Mustafa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 196
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 28,805
Ynt: Bungalowlarda Haftasonu Kampı (31 Mayıs - 1 Haziran 2008)

Öksuruk kirizim için özür dilerim ses hoş değil ama görüntü müthiş

http://s213.photobucket.com/albums/cc253/hunter225684/?action=view&current=100_2258.flv

Etiketler

Mustafa batıyor diye amma :smiley: panik olmuşum

http://s213.photobucket.com/albums/cc253/hunter225684/?action=view&current=100_2459.flv

Neriman Abla on parmağında on marifet olanlardansın.Eline sağlık...
Börekler için de tabii :smiley:

metehan41' Alıntı:
resimler gerçekten süper çıkmış...eline, emeğine sağlık.
neriman abla hani off-road resimleriiii.....boşunamı o kadar poz verdik... bak ben birde kocanı boğulmaktan kurtardım.. :smiley:

BENDE AN BE AN GÖRÜNTÜLEDİM :smiley:

100_2461.jpg

100_2462.jpg

100_2463.jpg

100_2464.jpg

100_2465.jpg

100_2471-1.jpg

100_2472-1.jpg

100_2473-1.jpg

100_2475-1.jpg

100_2476-1.jpg

100_2477-1.jpg

100_2489-1.jpg

100_2490-1.jpg

100_2491-1.jpg

neriman hanım off roadcıların sizin için bizim görümüz kulağımız dediği kadar var. hatta fazlası. bende mustafa abiye katılıyorum. mesaj olarak hep teşekkür ederim dediğim için. ama elimde değil sayenizde gitmeden o anları yaşıyoruz. neyse ben size engel olmayayım. siz mesajı okumak için vakit harcamayın. mustafanın nasıl kurtarıldığını gösteren videoyu izleyelim

fatihin dediği kadar varmış. sahiden de mustafayı kurtarmış. baktıkça gidemediğime üzülüyorum.

Neriman de diyeyim ben sana?... Söyleyecek söz kalmadı!... Tebrikler, teşekkürler ve bravo....

Bu arada hatırlatmak isterim O gece bayağı fotoğraf makinesi olan vardı
O resimleri de görebilecekmiyiz ?

Neriman' Alıntı:
Bu arada hatırlatmak isterim O gece bayağı fotoğraf makinesi olan vardı
O resimleri de görebilecekmiyiz ?

bir dahakine ben sadece senin fotograflarını çekicem,gezenbilirin en güleç yüzlüsü olarak siteye eklenmeli :smiley:

ben yakında yapılması muhtemel gezide neriman hanımın böreklerinden aslan payımı almak için bir iki foto daha ekleyeyim o zaman. baksanıza kimse katkı yapmıyor. aslında her ne kadar benim makinayla çekilsede makinayı incelerken kendileri çektiler. iyide etmişler.

ile151.jpg

maşallah diyorum. fark ettimki gülümsemediği hiç bir poz yok neredeyse.

ile154.jpg

böyle karizmatik bir adama da böylesi güzel ve hamarat bir hanım yakışırdı doğrusu. sizcede bir birlerini tamamlamıyorlarmı?

ile152.jpg

Ayağını kaldır Bülent!... Tam üstüne bastın ;). Bizden de maaşallah...

sadece sevdiği uğraşlar sayesinde bir araya gelebilmiş. türlü vesileler ve beşeri ilişkiler sayesinde paylaşmanın hazzını almış arkadaşların bulunduğu platformda olmanın huzurlu mutluluğunu yaşıyorum mustafa abi. sözün bittiği duyguların devreye girdiği anlar vardır. ve o konuda sanıyorumki off roadcı arkadaşlar bize göre daha şanslılar. yarışma değil paylaşma peşinde etkinlikler yaşadıkları için.
sözlerimin yanlış anlaşılmasını elbette istemem. guruplaşmak yada diğer gurup diye adlandırmak ta istemem. zaten bunun örneğini bu hafta yaşadık ve gördük. ben fotağrafçı arkadaşlar vasıtası ile bu forumdan haberdar oldum. burada olmaktan son derecede memnunum. ben paylaşmıyoruz da demiyorum.
muratın suda kaldığı fatihin onu kurtardığı anı izleyin. yada senin ağaçlı yoldan inerken ki videonu. kaç kişi abi yavaş dikkat diyor. beraberce o anları yaşamanın verdiği huzuru ben algıladım. sözcüklerin dizilişlerinin vurgulamalarının kendiliinden yerini bulduğuna inanıyorum.
nasıl olsa yakında yine görüşeceğiz. hem zaten nerimanada resimleme konularında yardımcı gerektiğine kanaat getirdim.
görüşmek ümidi ile. esen kalın.

bülent bey bir kere suya batan bendim yani MUSTAFA bunu bir kere altını çizerek belirtmek isterim ki o günki gezide onca araç arasında yolda (yada derede) kalmayı başaran tek kişi bendim

acaba bunuda mı karizmama?? borçluyum

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,757
Kayıtlı Üye Sayımız
166,573
Kaydolan Son Üyemiz
isangun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR