Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan CJ7V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,666
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 413,456
Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

Bu arada. Hardtop orjinal bej renge boyanacak. Ancak jeepin orjinal hardtopunun renk kodunu bilen arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim...

Etiketler

Bende bugün en sonunda modifikasyonlara başladım. İstanbul'da "serkann" arkadaşımdan aldığım 2" getleri Akgün-Aydın servisinde taktırdım. Hızımı alamadım Gürbüz Eksoz'dan Ali ustamın saatlerce uğraşması sonucunda, geçen gezimizde yerinden çıkarttığım eksozumu, yeni pırıl pırıl Off-Road'a uygun bir hale getirdim. Bu arada başından sonuna kadar yardımını esirgemeyen "Alfonse" arkadaşıma da ne kadar teşekkür etsem azdır. Sağol dostum. ;)

Sırada lastikler var. :smiley:

VARHUB' Alıntı:
Bende bugün en sonunda modifikasyonlara başladım. İstanbul'da "serkann" arkadaşımdan aldığım 2" getleri Akgün-Aydın servisinde taktırdım. Hızımı alamadım Gürbüz Eksoz'dan Ali ustamın saatlerce uğraşması sonucunda, geçen gezimizde yerinden çıkarttığım eksozumu, yeni pırıl pırıl Off-Road'a uygun bir hale getirdim. Bu arada başından sonuna kadar yardımını esirgemeyen "Alfonse" arkadaşıma da ne kadar teşekkür etsem azdır. Sağol dostum. ;)

Sırada lastikler var. :smiley:

Murat abicim, rica ederim....
Senin gibi güzel insanlarla bilgimi, çevremi, vaktimi paylaşmak çok keyifli. Emeğim ise sonuna kadar helal olsun. Daha neler yapcez, neler ;)

Bi kanca takıp yükselttinmi bu virus kana ciddi karışıyor.. ;D Zaten şırınganda olan bu off road virusu bugün yükseltince kanına karıştı,
Geçmiş olsun, hadi hayırlısı... ;D

Yaptığımız işlerin fotoları bende, pek yakında paylaşıcam.
Gürbüz eksoz Ali abi' ye, Akgün&Aydın' dan Akgün amcaya ve ustamız Nuri' ye beni Murat abiye mahçup etmedikleri için teşekkür ederim....

Haaaa,
Unutmuşuz,
Andoff Kemal Özdem' den (Özdem Yapı) 5 ton, 6 mt strepler aldık Murat abiyle.
Murat abinin Hook' ların ucuna, hook-yayından daha fazla verim alınacak olan bendekiler gibi demirler kaynattırdık argonla, üstlerini kapladık bişiyle şık olsun deyu deyu :smiley:
Z rotları orjinal Mopar olanıyla değiştirttik...
Arka Hook' u daha çok verim alınacak sola geçirdik...
Aracın önceki sahibinden artık kalan :smiley: arazide takılma ihtimali çok yüksek olan basamakların ayaklarını söktürdük...

Benim hep alışveriş yaptığım yerden U jack' leri, benim aldığım fiyatın yarısından aşağı aldık Murat abiye... Gıcık oldum... ;D
Benim tarifim, düşüncem ve uzun zamandır deneyip off road' da verim aldığım eksoz çıkışının aynısını yaptıralım dedik. Murat abininki benimkinden güzel oldu... Gene Gıcık oldum... ;D
Murat abiye benim tanıştırdığım, arkadaşım olan Serkan' dan Murat abiye aldığımız getlerin -önemli değil ama- işçiliği benimkilerden daha güzel... Gıcık oldum... ;D

;D ;D ;D

Murat Abi' nin 2'' getleri (Serkann (İstanbul) imalatı) ve Akgün&Aydın' da dünyalar iyisi süper usta Nuri :smiley:
(Akgün&Aydın: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=27585.0)

Ön...

[attachment=1]

[attachment=2]

Arka...

[attachment=3]

[attachment=4]

Fotoğraf-0048.jpg

Fotoğraf-0051.jpg

Fotoğraf-0049.jpg

Fotoğraf-0050.jpg

Gürbüz Eksoz' tan Ali Usta ve Murat abinin ZJ' sinin son çıkışı...
(Gürbüz eksoz: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=31625.0)

[attachment=1]

[attachment=2]

Fotoğraf-0052.jpg

Fotoğraf-0053.jpg

hayırlı olsun bülent eminim çok güzel olacak

bende dün akşam amca oğlu ile 8 de başlayıp sabah 6 ya kadar ön göğsü söküp izolasyon malzemesi ile kapladım çok fazla test edemedim ama ortalama olarak ses %25 azaldı ;D

27867_389698178380_675938380_3997688_2874333_n.jpg

27867_389698198380_675938380_3997689_7125593_n.jpg

27867_389698208380_675938380_3997690_8024403_n.jpg

27867_389698213380_675938380_3997691_2292430_n.jpg

27867_389698223380_675938380_3997692_4473518_n.jpg

27867_389698238380_675938380_3997693_5375237_n.jpg

teşekürler amca beraber yatalım diyecem ama senin boyun uzun

gördüm tarık face de yorum da yaptım şu satılık ilanlarını kaldıralım artık :smiley:

ata036' Alıntı:
bende dün akşam amca oğlu ile 8 de başlayıp sabah 6 ya kadar ön göğsü söküp izolasyon malzemesi ile kapladım çok fazla test edemedim ama ortalama olarak ses %25 azaldı ;D

tarık hayırlı olsun, sende sessiz sessiz sür kırat'ı :D

kokteknik' Alıntı:
teşekürler amca beraber yatalım diyecem ama senin boyun uzun

gördüm tarık face de yorum da yaptım şu satılık ilanlarını kaldıralım artık :smiley:

kaldırmayın be aksiyon olur

diferansiyeller ve şanzımanlardaki bütün hava deliklerini hortumla kaputun içine aldım. artık yaz sonuna kadar ya şnorkele girerim ya da motor yenilemeye :smiley:

IMG_3274.jpg

IMG_3284.jpg

IMG_3288.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR