Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan CJ7V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,666
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 413,505
Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

Koray ile Deniz abiden aldığım dodiklerimi taktım..

Hardtop'u ve kapıları söktük..

Melihin(kopela) hediye ettiği sis farlarını dün gece taktık...

Sağ silecek kolu takılan freze değişti...

Bikinisini taktım.. ;D

Yıkattım...Mis gibi oldu... :smiley:

Koray'a Melihe çok teşekkürler... ;)

Fotoğrafları yüklerim en kısa zamanda...

Etiketler

11052010325.jpg

11052010323.jpg

11052010324.jpg

Hasan beni bilirsin jeep lerle hiç işim olmaz :smiley: ama nacizane tavsiyem
lastikler yanak yapmış uygun jant yada uygun lastikle değişsen çok daha iyi olur ya jantı küçült yada lastiği büyüt

ön tomponu ve arka cepleri krom kaplat cj ye krom çok yakışır hazla para tutacağını zannetmiyorum

yunus bager' Alıntı:
Hasan beni bilirsin jeep lerle hiç işim olmaz :smiley: ama nacizane tavsiyem
lastikler yanak yapmış uygun jant yada uygun lastikle değişsen çok daha iyi olur ya jantı küçült yada lastiği büyüt

ön tomponu ve arka cepleri krom kaplat cj ye krom çok yakışır hazla para tutacağını zannetmiyorum

:smiley: :smiley: CJ yakışır sana abi...

Lastiklerim bugün yıkandı yenimi aldınmı diye soruyorlar..

Jantta lastik şuan süper hardtop'u sökünce %40 performans kazandı araç hafifledi...
Lastik boyları ile oynarsam ayna mahruti ile oynamam gerekiyor..
Krom işine şuan girmiyeceğim mekanik öenmli benim için yavaş yavaş alıyorum zaten parçaları

hasanfb' Alıntı:
:smiley: :smiley: CJ yakışır sana abi...

Lastiklerim bugün yıkandı yenimi aldınmı diye soruyorlar..

Jantta lastik şuan süper hardtop'u sökünce %40 performans kazandı araç hafifledi...
Lastik boyları ile oynarsam ayna mahruti ile oynamam gerekiyor..
Krom işine şuan girmiyeceğim mekanik öenmli benim için yavaş yavaş alıyorum zaten parçaları
Yok Hasan bugünden bahsetmiyorum lastiklerin çapı değil genişliği jantlara dar geliyor o yüzden lastikler yanak yapmış kayalık zeminde yanaklara çok dikkat etmen gerekir yani lastiklerim mesela 8" jantın 10" gibi

hasanfb' Alıntı:
33.12.5.15 Lastiklerim 10'' Jantlarım abi..2 senedir tık yok ama kayalarda dikkat etmek lazım dediğin gibi yanakları çarpar isek yarabiliriz...

Jantlar lastiğe göre 63,5 mm daha büyük

Bu gün başımdan geçen traji komik bir olay:
Feroza'm ile gezintiye çıktım,birde çıkmış iken yıkatayım diye düşündüm :smiley:
neyse yıkamacının dükkanına gittim,baktım kenarda yağlama ekipmanları dedim usta:
yağlamada yapıyorsun benim aracıda bir gözden geçiriver ;D keşke demez olsaydım,tamam dedi...
(adı usta) neyse kanalda önce gres işlemleri sonrada şanzuman yağı işleri,vatandaş abi tamam yağlarıda tamamladık aklımızca ;D
sonrasımı?
arabayı çalıştırıp eve dönüş hazırlıkları,çalıştırdım geri vitese taktım,sevinçliyim araba pırıl pırıl oldu.
gitmez geri :p olacak iş değil,şimdi vitesde geldim buraya ???
meğer adam şanzuman yağı tapası diye oradan alyan tutan civatayı söker meğer vitesle ilgili olanmış... :mad:
şimdi kendi ustama götürdüm beyaz atımı yarına şanzuman inip tamiri olacak .. ;D
çok sinirliyim,bu akşam kimse tutmasın beni dostlar..
Herkese selam.

koroglu1414' Alıntı:
Bu gün başımdan geçen traji komik bir olay:
Feroza'm ile gezintiye çıktım,birde çıkmış iken yıkatayım diye düşündüm :smiley:
neyse yıkamacının dükkanına gittim,baktım kenarda yağlama ekipmanları dedim usta:
yağlamada yapıyorsun benim aracıda bir gözden geçiriver ;D keşke demez olsaydım,tamam dedi...
(adı usta) neyse kanalda önce gres işlemleri sonrada şanzuman yağı işleri,vatandaş abi tamam yağlarıda tamamladık aklımızca ;D
sonrasımı?
arabayı çalıştırıp eve dönüş hazırlıkları,çalıştırdım geri vitese taktım,sevinçliyim araba pırıl pırıl oldu.
gitmez geri :p olacak iş değil,şimdi vitesde geldim buraya ???
meğer adam şanzuman yağı tapası diye oradan alyan tutan civatayı söker meğer vitesle ilgili olanmış... :mad:
şimdi kendi ustama götürdüm beyaz atımı yarına şanzuman inip tamiri olacak .. ;D
çok sinirliyim,bu akşam kimse tutmasın beni dostlar..
Herkese selam.

Cevdet Bey büyük geçmiş olsun ama zaten adam yağlamacılıktan para kazanabilse araba yıkamazdı diyeceğim ancak olanla ölene çare bulunmuyor.

yasarergun' Alıntı:
Cevdet Bey büyük geçmiş olsun ama zaten adam yağlamacılıktan para kazanabilse araba yıkamazdı diyeceğim ancak olanla ölene çare bulunmuyor.
Evet yaşar bey,çok sinirlendim ama yapacak birşey yok :D

Hemşehrim geçmiş olsun. Ne ustalar (!) görüyoruz, okuyoruz. Güleriz ağlanacak halimize.
Yaşar hocamın dediğine katılıyorum.

camouflage' Alıntı:
Hemşehrim geçmiş olsun. Ne ustalar (!) görüyoruz, okuyoruz. Güleriz ağlanacak halimize.
Yaşar hocamın dediğine katılıyorum.
Sorma ilhami bey ;D
kendime kızdım,yağlamacıya güldüm,bakalım bana kaça patlayacak :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,561
Kaydolan Son Üyemiz
Alkan033

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR