Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan CJ7V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,666
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 414,838
Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

33"10.5 15 silverstone lastiklerimi taktık 7-8-9-10 mayıs yunanistan evros adventure trophy deyiz
photo-4.jpg
photo-2.jpg
normal_eat2009.jpg

Etiketler

Ynt: Bugün Arazi Arac?n?za Ne Yapt?n?z?

Aslan besliyen masrafinida dusunur.
Ben 110 luk kedi besliyorum.masrafida 2 litre lpg :smiley:

yasarergun' Alıntı:
Göktuğ Bey zaten bu hafta bir şey yapmadım deseniz var ya o hafta CJ almaya karar vereceğim :smiley:

yunus bager' Alıntı:
Göktuğ bak ben demiyorum
vereyim sana benim defenderi kurtul , boş zamanlarında sadece off roada gidersin ;D :D
ben aracı topladığımız günden beri hiç bir şey yapmadım bu başlığa yazacak bişey bulamıyorum ;)

Bu güzel yorumlarınız için teşekkür ederim. Sabah 8 den akşam bu saate kadar elimden anahtar düşmedi. Yorgunluktan uyuyacağım. Güzel yorumlarınızla CJ ye binmekle ne kadar doğru bir karar verdiğimi daha iyi anlıyorum ;D ;D
Ya arkadaşlar ben farklı düşünüyorum, bu CJ lerin tamir ve upgrade işleri beni bağlıyor sanırım. Biz araca binmiyoruz sevişiyoruz sanki onunla ;D ya da onlarla diğer cj ile de bayağı uğraştık bugün. Kolay mı yarın Kaymakam beyi gezdireceğiz. Benim CJ den artanlarla diğer cj yi topluyoruz ;D Bugün arazi araçlarımıza neler yaptık sırasıyla..
Önce benim CJ
1- Ön kovan değişti. Kafası kırılan ön kısa aks değişti
Resimek-0064.jpg

Resimek-0065.jpg

Resimek-0068.jpg

2- Motor yağı değişti Bor katkısı koyduk
Gri CJ
1- Benim eski karbüratör tamir takımını değiştirip taktık.
2-Kırık makası değişti
3- 4 adet KNK50 ÖZKA 750/15 çavuş desen lastik takıldı

Resimek-0067.jpg

1 haftada gece 11 lerekadar çalışarak motoru ve direksiyon gurubunu sıfırladık en son dakka golunu 12 ader itici çubuklardan 1 tanesi 5mm kısa olmasıyla yedik bugün bir itici cubuk için 200 km yol katettim en sonunda buldum ama nihayetinde garajıma geri dönmenin mutlulugu var içimde bu gece rahat uyurum artık yarın kısa mesafede detaylı test var:smiley:

Bu arada 15 jant çavuş desen yalnızca Özka da var sanıyorum.
Dış çap 780 mm
Tavsiye edilen jant ebatı 5.5 inç ama biz 8 inç e taktık. 8 kat hız limiti 40 km/h tubeless olarak kullanıyoruz..

Resimek-00642.jpg

Yanında duran lastik 31x10.5x15

Resimek-00632.jpg

Ynt: Bugün Arazi Arac?n?za Ne Yapt?n?z?

Ozka yavas yavas off roada giriyor.
Yalniz ben degilim artik :smiley:
Lastigin markasini soranlar sasiriyor :smiley:
Knk 28

yasarergun' Alıntı:
Göktuğ Bey bu gidişle kaldığınız yerde sizi gri CJ çekecek hale geliyor boynuz kulağı geçiyor mu ne ?

Bu lastiklerle gri CJ 5-0 önde gibi duruyor.

Arkamdan gelsin yeter biz fazla birşey istemiyoruz. Devamlı çekmekten bıkmıştık. Şimdi çektirmez inşallah..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

SON KONULAR

Geri