Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan CJ7V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,666
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 414,840
Ynt: Bugün Arazi Arac?n?za Ne Yapt?n?z?

Pardon okuduklarim gercek mi?
Ne bu fiyatlar :smiley:
Bu araclara motor yapmanin fiyatini ogrenmek istemiyorum. Herhalde bir arac parasidir?
Allah kolaylik versin.

Etiketler

Dif yaginda altin katkisi ve rot kollarinda altin kaplama varmi?

Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

ya şaka maka bir yana gezilerimizi takip ediyorsunuz.o kullanımıma rağmen bu sene bir kere şanzıman yağı ve yukarıdaki bakım için uğradım sanayiiye.senede bir kere de olacak o kadar.normaldir.her araziye girip pazartesi soluğu sanayiide alanlar da var.nazar değmesin amerikanlara.

Zj motoru isterse 20 binlira olsun daha yaptıran duydunuzmu !!!!! ergun abi 700.000 kmde gördüm daha yağ bile yakmıyordu diyor :D

senede bir komple bakımda harcanan paralar bunlar, onundışında kim neye nekadar para harcadı aracına söylermisiniz bana ??

ben 130.000 km de buji ,buji kablosu ,distribütör kapağı değiştirdim, serviste söküldüğü zaman hepsi orjinaldi 13 senede 300 lira buji ve ateşleme sistemi masrafım olmuş baya citti rakkamlar ödemişim :D

Diferansiyel yağım 100 bin km.de değişen yeni teknoloji yağdır. Servis zaten değişmek istemedi. Ben 20 binde değiştirdim şimdi 40 bindede değiştirdim. Keyfe keder. Onun için pahalı. Dana 44 ümü kollamalıyım. Değişmesede olurdu. Şanzıman içinde aynı şey geçerli. Long-Life dedikleri.
180 bin lira olan aracın rotilleride 390 lira olsun yani.. Araç 15 bin dolara düştüğü zaman parçasıda 100 liraya düşer herhalde..

hasta yatagında ziyaret edilircesine sanayiye görmeye gittim aslanımı aglar gibiydi sevmedi sanayiyi
yarın açık havaya çıkacak bi aksilik olmassa

Ben araci yurutmeye basladiktan sonra yaptigim masraflar
(3 yil civari oldu)
Direksiyon kutusu kolunun rot basi. 7.5 lira
Silecek lastikleri
Motor yagi
Dif yagi
Sanziman yagi
Buji
Platin
Meksefe.
Fren balatasi arka teker
En son olarakta debraj ve motor rektefiyesi.
Debraj usta hatasi yuzunden degisti.
Motor ise kol burcunun ses yapmasi sebebiyle acildi.
Mars ve sarj komuru.
On teker aks tozluk lastigi.
Bu kadar masraf yaptim.

...eeee "ateş" çok açık belirtmiş, aslan besleyen yemini düşünmez diye...bende benim "çekik gözlüyü liftte alt yıkama yaptırım, ıslak kuru nekadar yağlama yarsa yaptım, sonaxa verdim (ama cam silecek kolunun altı hala çamurluydu görmemişler) pastası cilası yapıldı. Bu hafta da postallarını (MT) çıkartıp, converselerini (competus)giydireceğim. 2008-2009 off road sezonunu kapattım (...galiba, sanırım, gibime geliyor, emin değilim ama herhale öyle)

Geçen haftalarda viraj demir lastiklerini değiştirmiştim. Bugün bi aksilik olmazsa MT.leri çıkartıp AT.leri takıcam. ;)

Bugün ön kovanı değiştiriyorum. SOA dan sonra makas bağlantı ayaklarını bir türlü ayarlayamadık. Yeni kovan kesin çözüm sanırım..

yasarergun' Alıntı:
Göktuğ Bey zaten bu hafta bir şey yapmadım deseniz var ya o hafta CJ almaya karar vereceğim :smiley:
Göktuğ bak ben demiyorum
vereyim sana benim defenderi kurtul , boş zamanlarında sadece off roada gidersin ;D :D
ben aracı topladığımız günden beri hiç bir şey yapmadım bu başlığa yazacak bişey bulamıyorum ;)

25042009220.jpg

25042009221u.jpg

Güzel bir duş artından pasta cila pazar günü ne hazır ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

SON KONULAR

Geri