Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan CJ7V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,666
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 415,375

Etiketler
Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

bugun samuyu traktör lastikleriyle belgratormanına soktum ama batırmayı başaramadık ne yaptıysak arac takılmadı bu arac batmıyor yahu resmen camurun üstünde gidiyor

reis28' Alıntı:
bugun samuyu traktör lastikleriyle belgratormanına soktum ama batırmayı başaramadık ne yaptıysak arac takılmadı bu arac batmıyor yahu resmen camurun üstünde gidiyor

Kardeşim çamur olay bitti! Onun için senin Suiza sanki çamur üstünde gidiyor.

Bende 3 hafta önce 4 km 3 saatte gittim, bu hafta sonu aynı yol "sokak" motorla kolay gittik...

Yürki ben göler bölgesinde resmen bataklık ta gezdim ama söyledigin dogru kilosu binikiyüzün üstünde olana araclar resmen camurun içine gömüldü fakat bizim samu traktör lastikleriyle camurun üstünde sörf aypar gibi oyun oynadı

discovery-V8' Alıntı:
Aynı Disconun bagajı gibi olmuş ama fazladan arada 3 kişilik koltuk var enazından bende, birde yedek bidonlar tavanda . ;D

Göktuğ mühimmat sandığını nerden buldun ? güzel oturmuş.

Sandığı Ankara dan aldım Hurdacılar sitesinde giriş anayolu takip ediyorsunuz. Çift yönlü bulvar olan yolu. Sağ tarafınızda bir cami var geçince sağa dönüyorsunuz. Sağ kolunuzun üzerinde pasaj gibi bir blok var. Onun hemen giriş katında. Daha neler var neler orada. Yolunuz düşerse kesin uğrayın derim. Ben çektiğim fotoğrafları koyayım buraya konuyla alakası yoksa yeni bir konuya taşınabilir. Nasıl bir konu açabilirim aklıma gelmedi. Haftaya pazartesi orada olacağım. İstek olursa uğrayabilirim.

Bu hafta Samsun a gittim geziye. Benim cj hiç yapmadığı kadar arıza yaptı. Yeni taktığım beyin ve bobin arızalandı. Ön makas küpesinin şasiye bağlantısı kırıldı. Arka diff kurması için yaptığım kol kırılıp arka kovanı yırttı yetmedi yukarı çarpıp fren hortumunu ezdi. Ama hepsi bir şekilde yapılıp eve döndüm. Parkur çok kırıcıydı pajero da arıza yaptı. Hafta sonunda elimizde anahtar düşmedi yani.

Antikacının resimleri..

1-
Resimek-0240.jpg

2-
Resimek-0241.jpg

3-
Resimek-0242.jpg

4-
Resimek-0243.jpg

5-
Resimek-0244.jpg

6-
Resimek-0245.jpg

7-
Resimek-0246.jpg

8-
Resimek-0247.jpg

9-
Resimek-0248.jpg

10-
Resimek-0249.jpg

11-
Resimek-0250.jpg

12-
Resimek-0251.jpg

13-
Resimek-0252.jpg

devamı varsa karelerin bekleriz çok ilginç objeler ver tam benlık :smiley:
dikkatini çekdimi göktug arkadan öne uzanan uzun ve kalın jop usa telsiz anteni varmıydı

Evet telsiz antenleri var ama genelde tanklarda veya sırt telsizlerinden çıkma parçalar. Gidip görmek lazım o dükkanı. Herkesin bakış açısı ve ilgi alanı farklı olduğu için farklı gözler daha neler görebilir bilemiyorum.

pazar günü bir arkadaşımı battığı yerden kurtarmaya gitmiştim. arabam çok çamurlandığı için ona kıyamadım ve yıkattım. :D

pazar günü belgratta aracı batırmaya ugraştık ama nafile gurupta herkez denedi ama batmadı traktör lastikli samurayi

th_MOV03248.jpg

dronder' Alıntı:
reis ustam bu ne güzel bir alet ;)

atv den az büyükçe ama yaptığı iş canavar ...

güle topla, çamurun bol olsun...

önder hocam tşkler

Jyrays' Alıntı:
Usta daha fazla çamur yoktu mu?

Oralarda kartal bile geçer! ;)

Yürki uzaktan kolay görünüyor gezdigim yer göl havzası benden önce nisan terannoyu iki vincle zor cıkardılar o gördügün yerden peşindende full kilitli XJ oda aynı zemin altı bataklık kıvamı agır araclar kendi agırlıgıyla gömülüyor bizim samu hafif oldugu için batmıyor

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR