Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan CJ7V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,666
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 415,388
Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

Bugün aracı dik bozuk bir yolda çeki demiri yere değecek kadar dikledik geri gelirken çamurluk paspasını kopardık ben degil abim kopardı :smiley:

Etiketler

yunus bager' Alıntı:
Bugün aracı dik bozuk bir yolda çeki demiri yere değecek kadar dikledik geri gelirken çamurluk paspasını kopardık ben degil abim kopardı :smiley:

şöyle bişeymiydi ;D

http://www.gezenbilir.com/index.php?action=dlattach;topic=11366.0;attach=10298;image

discovery-V8' Alıntı:
şöyle bişeymiydi ;D

http://www.gezenbilir.com/index.php?action=dlattach;topic=11366.0;attach=10298;image
evet abi aynen oyleydi aslında biz orayı yol zannetik meger degilmiş :smiley: fotosu yok olsa demek istedigibi daha iyi anlardın çok karışık biryer agaçların arası falan

dronder' Alıntı:
yavuz bey geçmiş olsun :(

zj yi satılığa çıkardım :D :D

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=29162.0

Saolasın Önder, ufak bişey belki iç kartonu çıkarıp elle bastırarak bile düzelebilir, henüz tam detaylı inceleyemedim.

Senin ilanı gördüm, ama birşey yazmak istemedim , altında ard niyet aranıp konu başka yerlere gidiyor, şaka şakalıktan çıkıyor.

Hayırdır? Neden böyle bir karar aldın?

Hayırlısı neyse o olsun.

discovery-V8' Alıntı:
Saolasın Önder, ufak bişey belki iç kartonu çıkarıp elle bastırarak bile düzelebilir, henüz tam detaylı inceleyemedim.

Senin ilanı gördüm, ama birşey yazmak istemedim , altında ard niyet aranıp konu başka yerlere gidiyor, şaka şakalıktan çıkıyor.

Hayırdır? Neden böyle bir karar aldın?

Hayırlısı neyse o olsun.

önemli bişey olmamasına sevindim...

o kadar konuştunuz ki zj den soğudum ;D ;D ;D ;D (şaka tabiki ;) )

aslında bi sıkıntım yok ama kaşıntı işte... ;D

şöyle yarışlarada girebilecek bir cj veya buggy yaptırmayı düşünüyorum...

zj satılırsa bu proje hemen olacak, satılmazsa en kısa zamanda :D

sınırları olmayan off-road yapmak istiyorum... bunun içinde kıymetli araçlar masraflı olur diye düşünüyorum...

bakalım kısmet, umarım hayırlısı olur...

dronder' Alıntı:
önemli bişey olmamasına sevindim...

o kadar konuştunuz ki zj den soğudum ;D ;D ;D ;D (şaka tabiki ;) )

aslında bi sıkıntım yok ama kaşıntı işte... ;D

şöyle yarışlarada girebilecek bir cj veya buggy yaptırmayı düşünüyorum...

zj satılırsa bu proje hemen olacak, satılmazsa en kısa zamanda :D

sınırları olmayan off-road yapmak istiyorum... bunun içinde kıymetli araçlar masraflı olur diye düşünüyorum...

bakalım kısmet, umarım hayırlısı olur...
önder bey aklınızda olsun..vefa bozacısının yarış aracı cj satılık..üstünde 5.2 motor var...bizim murat ustanın orda duruyor..20 istiyorlar ama sıkı pazarlıkla baya düşer..aracınız içinde hayırlısı olsun..

tuncaaayy' Alıntı:
önder bey aklınızda olsun..vefa bozacısının yarış aracı cj satılık..üstünde 5.2 motor var...bizim murat ustanın orda duruyor..20 istiyorlar ama sıkı pazarlıkla baya düşer..aracınız içinde hayırlısı olsun..

ilginiz teşekkür ederim tuncay bey...

ben daha çok şaseden kendi toplayacağım bir araç düşünüyordum ama dediğiniz aracada bir bakarım...

bencede kendin topla önder hocam ben canavara ufaktan anahtar vurmaya başladım birde hızlndıra bilsem sabırsızlanıyor insan kendi toparlaman yada toparlatman bir başka keyifli olur

yunus bager' Alıntı:

Böyle yaklaşamayan uzaklaşamayan araçlarla daha çoook parça bırakırsınız arazide .. ;D

jeep' Alıntı:
Böyle yaklaşamayan uzaklaşamayan araçlarla daha çoook parça bırakırsınız arazide .. ;D
en azından jaft ,mafsal,makas küpeleri, bırakmıyoruz ;D ;D ;D ;D
aslında paspasları takarken orjinal yerlerine taksaydık sorun olmazdı aracın okadar diklenipte paspası tekerin altına girecegi kimin aklına gelir 2 defenderdede paspaslar aynı şekilde
koptu

Arazide bıraktığımız parçaların yedekleri sandıkta mevcut. Takar devam ederiz ;D
Bu arada aklınızda olsun burada (Turhal) bir tane defender var motoru yok. Kupa da kesilmiş, zannederim defender 110. Alt takım filan parça gerek olursa kilo hesabı verecek.
Resmini çeker yarın koyarım.

jeep' Alıntı:
Arazide bıraktığımız parçaların yedekleri sandıkta mevcut. Takar devam ederiz ;D
Bu arada aklınızda olsun burada (Turhal) bir tane defender var motoru yok. Kupa da kesilmiş, zannederim defender 110. Alt takım filan parça gerek olursa kilo hesabı verecek.
Resmini çeker yarın koyarım.
Resimlerini görürsek iyi olur defender toplayan arkadaşlar var belki lazım olur

iç aks mileri değişti ön amörtisirler monreo gazlı amortisörlerle değişti dif motor yağı değişti ...

08042009190.jpg

08042009189i.jpg

uzun zamandır calışmayan aracımı calıştırdım biraz dolaştıktan sonra park ettim tekerlekleri acılsın biraz hafta sonuda ormana salıcam yaratıgı toparlanmaya girmeden önce biraz daha dagıtayımki eksikleri daha iyi belli olsun

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR