Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan CJ7V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,666
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 415,776
Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

yunus bager' Alıntı:
Resimlerini görürsek iyi olur defender toplayan arkadaşlar var belki lazım olur

Resimek-0060.jpg

Resimek-0061.jpg

Resimek-0062.jpg

Resimek-0063.jpg

Resimek-0064.jpg

Resimek-0065.jpg

Resimek-0066.jpg

Etiketler
Ynt: Bugün Arazi Arac?n?za Ne Yapt?n?z?

Aracim sanayide sut dokmus kedi gibi yatiyor.
Kargoyla gelecek parcalari bekliyor.mesaji yazarken kargo geldi.
Sanayiye gideyimde yavas yavas motoru toplayalim.

Buji kablolarım ömrünü fazlasıyla doldurmuş artık kopmuş çürümüş oksitlenmiş ve çatlamış. Yenilerini aldım değiştirirken bi kablonun kafası distribütör kapağının içinde kaynamış ve kalmış. Onu çıkardım kapağı temizledim zımparaladım kablolarımı taktım ama çok uğraştırdı çoook. Zavallı arabam şimdi saat gibi çalışıyor maşallah...

jeep' Alıntı:
Bu arada aklınızda olsun burada (Turhal) bir tane defender var motoru yok. Kupa da kesilmiş, zannederim defender 110. Alt takım filan parça gerek olursa kilo hesabı verecek.
Resmini çeker yarın koyarım.
Göktuğ hala ögrenemedin
bu defender degil seri3 sadece ön kaput defender diger hiçbir parçası defendere uymaz hatta 110 degil 108
ama series kullanan arkadaşlara lazım olan parçalar olabilir

yunus bager' Alıntı:
Göktuğ hala ögrenemedin
bu defender degil seri3 sadece ön kaput defender diger hiçbir parçası defendere uymaz hatta 110 degil 108
ama series kullanan arkadaşlara lazım olan parçalar olabilir

Resmini çekmek için yanına gittiğimde baktım önlerde makas var kendimce dedim defenderlar helezon değilmiydi diye. Aklıma gelmedi değil seriIII olduğu ama ön kısmı aynı defender a benziyor demekki değiştirmişler dedim. Bunu söyleyeceğini de biliyordum ;D olsun defender ya da seri3 hepsi aynı benim için, nasıl olsa karşı taraftalar iyisi kötüsü farketmez ;D dizel bir motoru olsaydı ben alırdım şantiyeye ama motoru da yok. İlk resimde yanında bir tuzla duruyor 67 model. Evraksız oda faal haldeymiş 1500 e verecek.

jeep' Alıntı:
Resmini çekmek için yanına gittiğimde baktım önlerde makas var kendimce dedim defenderlar helezon değilmiydi diye. Aklıma gelmedi değil seriIII olduğu ama ön kısmı aynı defender a benziyor demekki değiştirmişler dedim. Bunu söyleyeceğini de biliyordum ;D olsun defender ya da seri3 hepsi aynı benim için, nasıl olsa karşı taraftalar iyisi kötüsü farketmez ;D dizel bir motoru olsaydı ben alırdım şantiyeye ama motoru da yok. İlk resimde yanında bir tuzla duruyor 67 model. Evraksız oda faal haldeymiş 1500 e verecek.
;D ;D ;D
sadece ön kaput defender diger hiçbir parçası defendere uymaz birde tavandaki bombeli cam belki uyabilir
bak bunları öğren
karşı taraff ;D ;D

yunus bager' Alıntı:
;D ;D ;D
sadece ön kaput defender diger hiçbir parçası defendere uymaz birde tavandaki bombeli cam belki uyabilir
bak bunları öğren
karşı taraff ;D ;D

;D ;D ;D öğrendim karşı taraf sayesinde ne işime yaracaksa artık ;D

Neyse konu bütünlüğünü bozmadan bugün ne yaptım ? daha doğrusu az önce CJ'min geniş ve ferah iç mekanımı düzenledim. Yarın katılacağım samoff gezine hazırlık bütün kamp malzemelerimi, anahtar takımlarımı (yedek şaftımı ;D) 40 litre yedek benzini, halatı vs hepsini sabitledim. Arkayı görecek alan kapanmadı bile. İşin açığı gayet güzel sığdı. İlave olarak 14 avcı 6 köpeğe yer kalmadı ;D olsun dedim kendimce onlarda bir defender bulurlar artık ;D

Resimek-00512.jpg

Resimek-00522.jpg

dronder' Alıntı:
hayranım senin araca göktuğ ;)

varsın köpekler ve avcılarda sığmayı versin :D :D :D :D

Ya gerçekten aramızda bir aşk mı vardır nedir kopadık 2.5 yıldır. Karı koca gibi kavga ettiğimiz çok oluyor ama yine de biz ayrılamayız sanırım ;D

Konu dışı oldu ama.. ;) Bir Hatırlatma.. :smiley:

CJ'ler gibi bu araçların kullanıcıları da farklıdır diğerlerinden. Bir CJ kullanıcısını şöyle tanımlayabiliriz;

Bir CJ kullanıcısı;

1. Öncelikle maço olur, çünkü bu araç lightlara hiç yakışmaz.

2. Asla alkol ve sigara kullanmaz, kullananlara karışmaz ama onları pek ciddiye almaz.

3. Zaman ve şartlar ne olursa olsun istendiğinde hemen yardıma koşar ama çok gerekmedikçe (hatta çok-çok gerekmedikçe) yardım kabul etmez.

4. Her türlü rakip araçla, her türlü yarışa girebilir ama bunu sadece ‘mütevazılık’ olsun diye yapar.

5. Kendine has bir tarzı vardır ve bu hiç değişmez, aracında da ‘tarz değişikliği’ istemez. Bu yüzden 2945 yılında üretilecek CJ’lerinde farları yuvarlak olacaktır.

6. Yaz kış bot giyer, çünkü ne zaman ve nerde yoldan çıkacağı hiç belli değildir.

7. Dört mevsimi de yaşamayı sever, hem de en dip noktalarına kadar. Zaten CJ bunları sahibine ‘elinde olmadan’ yaşatır.

8. Aracında ne şekilde olursa olsun müzik dinlemez, çünkü CJ nin egzoz’undan, motoru’ndan ve tekerleklerinden gelen özel bir müzik vardır ve hiçbir şarkı – türkü vs. bundan daha iyi olamaz.

9. Araç tamirinden ve zor durumlarda pratik çözümler bulmaktan anlar, anlamasa da CJ kullandığı süre içinde öğrenir.

İsmail Dursun

Ğöktuğ bune yavvv daha yokmu
mesajını okurken resimleri görmemiştim şaka yapıyor dedim sen ciddisin

valla ben geziye giderken istetmeyi bile almayı unutuyorum LRO da alay konusu oldum gene istetme yok diye :smiley:

neyse çok konuştum Uğur abi kızacak hatta silecek mesajları

Aynı Disconun bagajı gibi olmuş ama fazladan arada 3 kişilik koltuk var enazından bende, birde yedek bidonlar tavanda . ;D

Göktuğ mühimmat sandığını nerden buldun ? güzel oturmuş.

standart samurayime dörtane traktör lastigi taktım aracı toparlamaya sokmadan önce yarın belgrata biraz camur güreşi yapıcam pazarteside aracı komple dagıtacaz baya uzun bir süre sahalardan uzak kalacak iyicene hırsımı alayımda beni idare etsin

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR