Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan CJ7V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,666
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 417,776

Etiketler
Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

geçen hafta karbüratörcüye gittim,vites tamir takımı ve kolunu degştirdim bu günde bozuk olan kontagımın yenisini aldım akşam üstü degiştiricem..

bir haftadır 3 kere araba yıkatmak için şehre indim ama sonuncu girişimim de tüm siparişleri alıp evden verilen tüm görevler başarııldığında akşam olduğundan başarısız oldu :smiley:

bir başka bahara kadar arabanın içi ve dışı çamur dolu binmeye karar verdim

tuncaaayy' Alıntı:
geçen hafta karbüratörcüye gittim,vites tamir takımı ve kolunu degştirdim bu günde bozuk olan kontagımın yenisini aldım akşam üstü degiştiricem..

tuncay abi cj kontağımı değiştiriyosun
benimde değiştirmem lazım anahtarsız çalışmaya başladıda ;D cj ise tarif edebilirmisin işlemi kısaca

cjmi döşemeciye götürdüm arka çamurluklara minder ve konsolu koltukların derisinden kaplatayım diye bir konsol parası istedikleri için yaptırmadım
sanayiden 2 m winlex deri aldım 15 ytl ye, konsolu silikon tabancası yardımıyla kapladım. Minderleride, süngerlerini eski sünger bulup yerine göre kestim winlex i de ona göre kestim, annemde evde makinayla dikişini attı
süper oldu

HPIM3726-1.png

BolbuzJack' Alıntı:
Yaşar hocam depoyu yıkamacıda fulleyenlerden değilsin galiba sen ;D

Murat Bey ben şehirden 20 km kadar dışarıda oturuyorum. Dağın dibinde, işyerime yani kampüse 3 km uzaklıkta offroada başlamak için evden 300 metre ilerlemek yetiyor :D dolayısı ile şehre gidince alışveriş yapmak için o kadar çok vakit gidiyor ki benzin aldığınm yerde araç yıkatacak zaman olmuyor. Benzinliğin verdiği yıkama fişleri ile her gün yıkatsam 2 ay yıkatacak fiş birikti ama fişler cüzdanda çamurlar arabada duruyor :D

arka dif.ask bilyeleri değişiyor.içinde yağ kalmamış,su girmiş yağ çamur gibi olmuş.neyseki dif.gıcır gıcır.onu yaptırıyorum.dünde yağını değiştirdim.ve bor denen katkıdan kullandım.başka bi aracımda daha kullanmıştım yaklaşık 1000 km sonra etki etmişti performansı artmıştı inşallah bundada işe yarar.
hafta sonu ısparta davraz kayak merkezine gitmiştim yaklaşık 300 km yaptım yakıt tüketimi süper ,arazidede bayağı çamurda debelendik km de 230-240 krş.yaktı.lpg.lt 1.610tl.

Ergin0737' Alıntı:
çamurda debelendik km de 230-240 krş.yaktı.lpg.lt 1.610tl.

antalyanın farkı ne bukadar anlamadım. ankarada lpg 1300 hatta 1250 ye veren var
antalyada lpg ciler tek tük ondan yüksek fiyat galiba

Yaşar Hocam ben Hatay'da yıkamacılarda kaçak benzin satılmasından bahsediyordum ;D Yıkamacıda deposunu dolduranları görünce baya şaşırmıştım orda :D

Bagajı yine indirip toparladım, o kadar çok şey var ki baya uzun bir iş oluyor ???

sanırım antalyanın uzak olması nakliye açısından pahalı oluyo birde şehir içnde lpg satan istasyon yok genelde çevre yolunda kemer yolunda olduklarından kafalarına göre fiyat çekiyolar
ama eski sanayiyi geçince opet var hala aygaz lpg satıyosa ordan alın ben cj ye ordan alıyodum en az 30 km fark ediyodu bir depoda artı aracın çekişi daha da iyi oluyor

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,852
Kayıtlı Üye Sayımız
166,647
Kaydolan Son Üyemiz
Pw250

SON KONULAR

Geri