Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan CJ7V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,666
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 417,795
Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

Selam bende bugün vinçi frontiye monte ettim :D

IMG_7890.jpg

IMG_7893.jpg

IMG_7901.jpg

IMG_7902.jpg

Etiketler

orjinal tamponda bir vinç uygulaması da benden 2.0 JLX vitara HDI DİESEL 2003;

18122010050.png

18122010051.png

18122010052.png

18122010053.png

fabrikada monte edilip gelseydi anca bu olurdu.Ötesi olmazdı

aracıma snorkel -tampon -vınc ontajı yaptım orjınal dodıklerını soktuk arkadaslarımla beraber xj nın vıdALI DODIKLERINI SUZUKI VITARAYA UYARLAMAYA basladık ;) ;) ;)[attachment=1]

HPIM4898.jpg

HPIM4899.jpg

HPIM4900.jpg

Hayırlı olsun..uygulama güzel olmuş..
bol çamurlu günlerde kullanmak nasip olsun.

tesekkurler dodıklerı ve on cam guneslıgınıde yaparsam tam olcak ve dodıkve guneslık uygulamasını suan yapan ılk suzukı benım araba olacak kalıpve dokum ıslemlerını koray yamacı arkadasım yapmaktadır

tampon ve diğer uygulamalar gercekten uymuş.güle güle kullanın.

tesekurler sanırım cumartesı ye gerı kalan dıs aksesuarlarda yapılacak ve aracı tamamen bıtırecegım sıra kılıt defransıyele gelcek

Hımmm, soru "bugün arazi aracınıza ne yaptınız?" olunca, "bindim" demek uygun olacak. Bir de kötü davrandım; NCAP testinden 3 yıldız aldı diye. ;D

Bugün pajero'nun kalbini söktük :D :D
motor indirildi kople sökülüp bir kısmı orjinal olan bir kısmı tayvan üretimi parçaların sparişi verildi.

gecen hafata ankaradan aldıgım 96 zj 5,2 ile bir haftadır oynuyoruz

beyaz kaplandı
ön arka demir tampon yapıldı
10 cm yükseltildi
yaglar filitreler değişti
sis lambalar takıldı

önumuzdeki hafta

winç takılacak
snorkel takılacak
dodikler takılacak

insallah hafta sonu deneriz :smiley:)

sherpa (suzuki X-90) aldığımdan beri (28 ay ve 45 000 km sonra) ilk kez bir parçası arızalandı ve benim zamanından önce değiştirdiğim rutin parçalar haricinde (rot başları ve fan kayışları gibi) ilk masrafını çıkarttı, motor devirdaim pompası arızlanıp su damlatınca 45 tl ye yenisini aldım 30 tl de işçilik alıp taktılar. gitti 75 gaime :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,854
Kayıtlı Üye Sayımız
166,648
Kaydolan Son Üyemiz
Kasim_Sabbag

Çevrimiçi üyeler

Geri