Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan CJ7V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,666
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 417,804
Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

Çalişmaya devam

IMG_7665.jpg

IMG_7668.jpg

IMG_7669.jpg

IMG_7674.jpg

IMG_7676.jpg

Etiketler

bugn aracıma mıdland alan 18 arac telıszı montajı yaptım antenı ıse on tampona montaj yaptım gayet basarılı oldu hos bır goruntu bıle sagladı

tesekkurler tarıkım aldıgım elemanda bır adet saha telsız mevcutmus ıstersen ıletısıme gecerım

baskı balata, buji, platin, hava filtresi, yağ, antifiriz değişti, frenlere bakım yapıldı, şanzımana bakım yapıldı, elektrik aksamındaki problemler çözüldü. emeği geçen Doğan oto ustalarına teşekkürler.

3 hafta Önce biricik BRONCO mu şanzumandan gelen yağ kaçakları için ustama bırakmıstım inşallah yarın alıcam önce güzel bir iç dış yıkama ardından tekrar 10'' jant arayışına devam edicem..Geçtiğimiz ay ön cam dahil kendim filmlerini çektim şase çamurluk içlerini pütürledim diferansiyeller ve helezonları boyadım ve içini kedi tırnagı saç ile döşedim.

img0050at.jpg

tabanı komple söktüm altını membran ile güzelce kapattıktan sonra yeni kalın kedi tırnagı sacı tabana uygun şekilde kıvırıp yerleştirdim.

mybroncoii34.jpg

daha sonra vites kollarına yeni körükler yerleştirdim ama fotolarını çekmeyi unutmusum aracım gelsin çeker paylaşırım

96 gc 5.2 nin dün yağını suyunu yağ filtresini değiştirdim.birde antifiriz konuldu mavi renkli .sonradan kırmızı olacağını hatırladım iş işten geçmişti kdv dahil 135 tl verdim.

bu gün gidip 215-75-16 yeni aldığım silverstone mt 117 lastikleri taktıracağım .o kaadr federal aradım bulamadım .kısmet değilmiş.yılmazlastikden aldım .onlarada teşüükür ederim 2 günde elime geçti.

rot balansı lifte mi kaldırılıyodu noluyodu 4x4 lerin ona bakmak için girdim siteye bu konuyu gördüm yazayım didim.

merhaba arkadaşlar,bende dün bütün günümü sanayide geçirdim 90 mod xj min arka taraftan bir ses geliyordu aks bilyası dediler deyişti ama ses kesilmedi busefer şaft istavruzu dendi onu deyiştirdik sorun çozüldü ,usta bilyalarda bozulmuştu dedi, neyse yedik, sonuç 350 tl ,

Şarj dinamosunun ayağını yaptım, debriyajın hortumunu taktım, radyatörü taktım.
Neden söktünüz diyebilirsiniz?
Bir on gün önce arazide hortum patladı, debriyaj off oldu, bir baktım radyatörde su akıtıyor, hadi sök yetmedi şarj dinamosundan ses geliyodu baktık ayak kırılmış, hadi onuda sök.
Ama bayağı yordu beni.

İlfer Oto'da Tampon içine 1000 LBS'lik power vinç takdırdım. Tampon içine o kadar güzel gizlendi ki, tam istediğim gibi oldu. Sentetik çeki halatı ile fiyatı oldukça uygun. Umarım kalitesi de iyidir. Yarın sabah deneyip göreceğiz bakalım ::smiley:
Resimleri de ilk fırsatta çeker foruma yüklerim.

CİNCİN' Alıntı:
İlfer Oto'da Tampon içine 1000 LBS'lik power vinç takdırdım. Tampon içine o kadar güzel gizlendi ki, tam istediğim gibi oldu. Sentetik çeki halatı ile fiyatı oldukça uygun. Umarım kalitesi de iyidir. Yarın sabah deneyip göreceğiz bakalım ::smiley:
Resimleri de ilk fırsatta çeker foruma yüklerim.

vinç konusunda gerçekten isabetli karar 2 3 aydanberi 12000 ld power kullanmaktayım performansı çok güzel fiyatı cabası sentetik halat fiyatını düş vinç nerdeyse bedava hayırlı olsun

Tesekkurler abi, bugun Ömerlide vinci de denemek icin ufak bir gezi yaptik ama vince ihtiyac duymadik :smiley: artik kismet haftaya

Merhaba Merak edenler için vincin resimleri resimler burada
index.php

index.php

index.php

index.php

6 adet JVC kolon, 4 adet JVC tivitır, 2 adet JVC ses dengeleyici...
Mevcut Sony Teyp, Anfi ve Wooferlarla beraber senkronize edildi...
Ses denge ayarları yapıldı.
Sonuç gayet iyi oldu :smiley:

iyice yıkattım ve sonax hızlı cila (krem olanı fiyatı 9 tl) ile cilaladım. cila iyi değildi. hani derler ya ucuz etin yahnisi diye. o hesap. zararı yok faydası az. kılcal çizitleri bile örtmedi. anca kusursuz boyası olan araçlara yağmur damlalarını akıtsın diye sürülebilir. olsun. ama şöyle bir parladı sonuçta...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,855
Kayıtlı Üye Sayımız
166,649
Kaydolan Son Üyemiz
kendinibilmez

Geri