Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan CJ7V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,666
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 413,456

Etiketler
Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

constantine_502' Alıntı:
mehmet abi o kadar telefonda konuştuk övdün övdün :smiley: şimdi sattım mı diyorsun :smiley: tanımak isterdim bu aracı
e iki tanesi fazla geliyodu bide Range Rover var ikiside külfet oluyodu birini yolladık : ) ama çokta güzel keyifli anıların geçti bu arabada yinede satarken gözlerim dolmadı değil. : ((

birisi benim krom kaplı sibop kapaklarını beğenip (ç)almış :D, anında farkettim ama bir lastikçide durup da kapak takmadım. Sağ ön sibop kaçırıyormuş akşam lastik inmiş değiştirip akşam 8 de en az 6 tane lastikçi gezdim hepsi de kapalı, telefonu yazanları aradım gelmedi, sabah 10 30 da 3 lastikçi gezdim yine kapalıydılar 4. yü dükkan önünde 10 dakika bekledikten sonra teşrifiyle buldum. Sibop değişti :smiley: siz siz olun krom süslü pırıl pırıl sibop kapağı takmayın lastikçi ararken yapılan 50 km yolda yakılan yakıtı geçtik rezillik diz boyu :D

pazar günü oynaşdığımız bataklık baya pismiş baktım arabadan pis kokular geliyor getirip bıcı bıcı yaptırdım önümüzdeki pazar için garaja çektim :D

ata036' Alıntı:
pazar günü oynaşdığımız bataklık baya pismiş baktım arabadan pis kokular geliyor getirip bıcı bıcı yaptırdım önümüzdeki pazar için garaja çektim :D

lağım bataklığı olmasın da :D

dün ben kaportacı sormaya gittim bizim ekipten arkadaşa hocam bu şekilde gidersen seni dükkana almazlar dedi dükkandaki makinayla 15 dakika çamur döktüler yere
bir el arabasını doldurmazdı ama kürekle atacak kadar çoktu

bugun lpg cıye gıttım aracın performansı daha ıyılesssın dıye lpg enjektorlernı degıstım tıkanmaya dınmusler bıde lpg fıltresını degıstırıp ayarlarını yaptırdım

dodik ve şnorkel siparişi verdim .port bagaj için kazma,kürek ve balta aldım.telefon geldi bikaç kez ne yaptığımı söyledim.
Ne o arabaya çok masraf ettin şimdide paran bitti ameleliğemi başlayacaksın sözlerine muhatap oldum.yeni 16 jant bakmaya başladım 15x8 jant bulamayınca :(

ata036' Alıntı:

Bende bıcı bıcı yaptırdım. Pazarı bekliyorum. Rotamız ona göre.

COMODOREE' Alıntı:
dodik ve şnorkel siparişi verdim .port bagaj için kazma,kürek ve balta aldım.telefon geldi bikaç kez ne yaptığımı söyledim.
Ne o arabaya çok masraf ettin şimdide paran bitti ameleliğemi başlayacaksın sözlerine muhatap oldum.yeni 16 jant bakmaya başladım 15x8 jant bulamayınca :(
COMODOREE' Alıntı:
hüseyin bey merhabalar, bende aracıma dodik yaptırmak istiyorum,acaba aracınızın markası nedir? vitara ise nerden ve kaça yaptırıyorsunuz, şekli şemali nasıldır acaba.
teşekkürler

aliozanc' Alıntı:
hüseyin bey merhabalar, bende aracıma dodik yaptırmak istiyorum,acaba aracınızın markası nedir? vitara ise nerden ve kaça yaptırıyorsunuz, şekli şemali nasıldır acaba.
teşekkürler
kartal sanayının hemen yan tarafında sanayıde eyup usta var croke dodıklerını ve on sperlıgını suzukılerede uygun seklıyle kalıbını dokmus cok sık durdugunu soyledıler ıstersen bır gorus yardımcı olur 05377210040 eyup usta

Arka z rot ve amortisörleri biraz uzatım ;D

IMG_7651.jpg

IMG_7652.jpg

IMG_7653.jpg

IMG_7656.jpg

IMG_7657.jpg

arazi şanzımanı oranı 1.22 den 1.41 yapıldı.
Beyaz 6 lı sinyal seti takıldı
:smiley:

[attachment=1]

IMG_0223.jpg

aliozanc' Alıntı:
teşekkürler
Ali bey selamlar
Aracım cherokee xj kasa.
Bende Eyüp ustada yaptırıyorum.ama sadece dodikleri.şnorkel için ocak ortasını bekleyeceğim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR