bekirgümüş
Zirve
Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?
gürbüz kardeş bana sormadın ama sorsaydın tabiki siyah.
gürbüz kardeş bana sormadın ama sorsaydın tabiki siyah.
kargoda beklemesi sorun ise gidip alıp garajda bekletebilirim yerim müsaitGürbüz25' Alıntı:Tamam siyaha boyayacağım, lastikler Iğdır da kargoda bekliyor müsait bir zaman da gelip taktıracam.
Tarık hala yeniliklere devam ediyorsun bakıyorumda ...ata036' Alıntı:vallaha hiç bişe yapamadım akşama kadar şehir içinde kaldırım off-roadı yaptım hafta içi gelecek malzemeleri bekliyom camlarımız elektrikli olacakda
Tarık keşke yapmasaydın. Emin ol en çok arıza çıkaracak parçan bu olacak. Hele Iğdır şartlarında sorunsuz çalışması çok zor.ata036' Alıntı:vallaha hiç bişe yapamadım akşama kadar şehir içinde kaldırım off-roadı yaptım hafta içi gelecek malzemeleri bekliyom camlarımız elektrikli olacakda
ata036' Alıntı:valla artık istedik gelecek ve takacaz çok kafamı bozar söker atarım eski sisteme devamm
tamam kardeşim kurban olsun sanabora1071' Alıntı:soğuktan etkilenirse sistem mersine bana gönder buralar sıcak ;D atma yani ;D
Ertuğrul Açıkgöz' Alıntı:Tarık hala yeniliklere devam ediyorsun bakıyorumda ...
birazda parasına bakmayıp cam motor ve mekanizmalarının kaliteli cins olmasını sağlamak lazım benimkiler öyle olmadığından sık sık sorun çıkartıyor.birde kapı menteşe tarafı geçiş kablolarının ezilmesini önleyemedik..
kolay gelsin..
yavuz-çelikel' Alıntı:Tarık o aralara bluetooth takacak