Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan CJ7V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,666
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 414,197

Etiketler

Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

aracımı değiştirmeye karar verdim
17199 onyedibin km de araç yolda giderken gazı kesti ve daha sonra da çalışmadı.

servise bıraktım bakalım yarın haber çıkacak

jeep cherokee 3.7 v6 2010

ve az evvel de satılık ilanı verdim.

http://www.expatriates.com/cls/12125281.html

vallaha hiç bişe yapamadım akşama kadar şehir içinde kaldırım off-roadı yaptım :D hafta içi gelecek malzemeleri bekliyom camlarımız elektrikli olacakda :D :D :D

ata036' Alıntı:
vallaha hiç bişe yapamadım akşama kadar şehir içinde kaldırım off-roadı yaptım :D hafta içi gelecek malzemeleri bekliyom camlarımız elektrikli olacakda :D :D :D
Tarık hala yeniliklere devam ediyorsun bakıyorumda ... :smiley:
birazda parasına bakmayıp cam motor ve mekanizmalarının kaliteli cins olmasını sağlamak lazım benimkiler öyle olmadığından sık sık sorun çıkartıyor.birde kapı menteşe tarafı geçiş kablolarının ezilmesini önleyemedik..
kolay gelsin..

ata036' Alıntı:
Tarık keşke yapmasaydın. Emin ol en çok arıza çıkaracak parçan bu olacak. Hele Iğdır şartlarında sorunsuz çalışması çok zor.
Gerçi alışıksın sen Defenderdan bozmaz seni ;D ;D

Ertuğrul Açıkgöz' Alıntı:
Tarık hala yeniliklere devam ediyorsun bakıyorumda ... :smiley:
birazda parasına bakmayıp cam motor ve mekanizmalarının kaliteli cins olmasını sağlamak lazım benimkiler öyle olmadığından sık sık sorun çıkartıyor.birde kapı menteşe tarafı geçiş kablolarının ezilmesini önleyemedik..
kolay gelsin..

Tarık o aralara bluetooth takacak

2 Gündür aracım için bunu yapmakla uğraşıyorum :smiley:
Amaç: Bagaj hacminden yer kazanmak.

04-08-2010-0041.jpg

04-08-2010-0047.jpg

04-08-2010-0043.jpg

güzel olmuş emre bey bende düşünüyorum böyle bir sistem .benim için örnek oldu teşekkürler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,755
Kayıtlı Üye Sayımız
166,567
Kaydolan Son Üyemiz
ozcandervis

SON KONULAR

Geri