Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan CJ7V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,666
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 413,749

Etiketler

Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

zaten normalde dif in içine yağ koydugunda normal oranda tıpayı açtığında akmıyor parmağğını sokup bakıyorsun, içine su çamur aldıysa genelde açınca akıyor fazlalaştığı için ve çamur rengi aktı bende direk.

Cem bu işleri en iyi hüseyin usta yapar gidip havalandırmaları yukarı aldırıcam ona

bende huseyınn ustaya yaptırırım tabıkı
umut sen bu hafta baktır arabayı kullanma yazık bozma dıff sen bıle degıstırırsın dıff ust cıvatasını sök sonra altını sök bosalsın yag sonra altı bır ıkı dıs sık sonra yarım lıtre da yag koy teklar aç altakı somunu gene ıyıce bosalt yagı sonra kapa alttakını ust delıkten yag gelene kadar yag koy ondan sonracıma ust somunuda kapadınmı tamamdır 90 numara dıff yagı koycan 80 de olur nekadar kalın olsa okadar az ses gelır dıff ten kardesım

cemtascioglu' Alıntı:
bende huseyınn ustaya yaptırırım tabıkı
umut sen bu hafta baktır arabayı kullanma yazık bozma dıff sen bıle degıstırırsın dıff ust cıvatasını sök sonra altını sök bosalsın yag sonra altı bır ıkı dıs sık sonra yarım lıtre da yag koy teklar aç altakı somunu gene ıyıce bosalt yagı sonra kapa alttakını ust delıkten yag gelene kadar yag koy ondan sonracıma ust somunuda kapadınmı tamamdır 90 numara dıff yagı koycan 80 de olur nekadar kalın olsa okadar az ses gelır dıff ten kardesım
Depodan 10 numara yağ çeksem diffe? ;D ;D ;D ::smiley:

Salı günü ilk arazi aracımı aldım...
Bugün de sokaktan otoparka çekip nazar boncuğunu taktım ;D
Yarın da trafik sigortası yapılacak..
Eh yavaş yavaş... 10 seneye iyice yoluna girer
zaten daha genç. 36 yaşında

ben 1 litre çakma yağ koyup bir tur atıp gelip tekrar boşalttım çamur iyice gitisn diye

izne ayrılkdım, istanbuldaki cj (pakize)ye MÜA operasyonuna başlamak için malzeme tedariğine başlıyorum.. bugün yarın makaslar diferansiyellerin üzerine çıkacak..

yarım metreden fazla çamurlu çukurda biraz eylendim hiç bişe yapmadım yıkadım biraydır biniyom tık yok :D bu gün bir daha yıkatmak için çıkardım yıkatıp tekrar çukura gidecem yağmurda yağdı 1 metreyi bulmuştur ooooofff :D :D :D:

bora1071' Alıntı:
tarık bey foto çekmeyi unutmayalım lütfen ;D
gardaş az kaldı yakında benim gibi deli yokki yanımda gelsin foto çeksin tek başıma gidiyom geliyom bir gün dağ başında kalacam kurt kuş yiyecek beni :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,750
Kayıtlı Üye Sayımız
166,565
Kaydolan Son Üyemiz
ömer sarıhan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR