Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan CJ7V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,666
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 414,193
Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

ata036' Alıntı:
gardaş az kaldı yakında benim gibi deli yokki yanımda gelsin foto çeksin tek başıma gidiyom geliyom bir gün dağ başında kalacam kurt kuş yiyecek beni :D

Tarık sen takıldığın yerde alo de SİVAS ekibi anında ığdırda, ;D

Etiketler

byseyyah' Alıntı:
Tarık sen takıldığın yerde alo de SİVAS ekibi anında ığdırda, ;D

eywallah amca
bir gün arabayı erzakla iyice yükleyip çıkacam bir yerde batıp sizi çağıracam ama defenderle gelin caponların ığdır yolunda nefesi kesilebilir sonra demedi demesin SIMTAFA abemm :D :D

jantları boyayıp kışlıkları taktım

04-08-2010-0014.jpg

Bugün aracımın içinde ne var ne yok herşeyi söktüm küçük çapta paslanmalar vardı onları hallettim yarın pütür atıp izolasyon başlıyacağım.

2. sivas off road oyunlarında ezilen arka basamağı söküp düzeltmesi için ustaya verdim hepsi bu kadar :D artık durmak yok araziye devammmm :D :D

merhaba
benim defender'in direksiyon simidi yerinden çıkaramadım.bilgisi olan yardım etsin.acill

Aracıma alt koruma yapmak için ilk adımı attım, siparis verdim. ( Allah Ahmet (arwin) ten razı olasun ) :smiley:)

Gürbüz25' Alıntı:
Bende yeni lastiklerimi sipariş ettim evet durmak yok...
abi hayırlı olsun artık seni tutamayız gibime geliyor :D

L@NDCI' Alıntı:
merhaba
benim defender'in direksiyon simidi yerinden çıkaramadım.bilgisi olan yardım etsin.acill

direksiyonun ortadaki somunu çıkartıp yapmanız gerekli geçen bende denedim elle çıkarmak biraz zor ama tamircilerde çektirme denen alet ile çok kolay bi şekilde çıkatabilirsiniz ;)

direksiyonun ortadaki somunu çıkartıp yapmanız gerekli geçen bende denedim elle çıkarmak biraz zor ama tamircilerde çektirme denen alet ile çok kolay bi şekilde çıkatabilirsiniz ;)
[/quote]

yardım için teşekkür :smiley:

Bagaj yapacak kimseyi bulamadım, aldım profilleri ve bagajımı yaptım, bir tek boyası kaldı araba siyah siyahamı boyasam yoksa aksi bir rengemi boyasam (kirli sari, kırmızı, turuncu, parlak gri v.b.) ona karar veremiyorum.

JLX 5K aracım için aradıgım orjınal tavan barlarını buldum ve araca taktım Yazlık lastiklerini rafa kaldırıp MT lastiklerini taktım vaktim olursa yarında arka dif kilidini takıcam

Gürbüz25' Alıntı:
Bagaj yapacak kimseyi bulamadım, aldım profilleri ve bagajımı yaptım, bir tek boyası kaldı araba siyah siyahamı boyasam yoksa aksi bir rengemi boyasam (kirli sari, kırmızı, turuncu, parlak gri v.b.) ona karar veremiyorum.
abi sen bilirsin ama siyah derim bide lastikler ne oldu aramadın beni

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,755
Kayıtlı Üye Sayımız
166,567
Kaydolan Son Üyemiz
ozcandervis

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR