KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Muayene hazırlık sürüyor...
Elektrik işleri tamam,
Farlar tamam, ön arka camlar ve far yıkamalar tamam, iç aydınlatmalar tamam. Sadece makinada far ayarı kaldı..
Yarın mekaniğe geçeceğim !!!
Muayene hazırlık sürüyor...
Elektrik işleri tamam,
Farlar tamam, ön arka camlar ve far yıkamalar tamam, iç aydınlatmalar tamam. Sadece makinada far ayarı kaldı..
Yarın mekaniğe geçeceğim !!!
valla ben kendi araçlarıma birşey yapamıyorum, biri kaportada diğeri istanbulda.. arkadaşınki bir süreliğine bende, ona da henüz birşey yapmadım ama braz sonra gidip benzin koyup kaldığı yerden alıcam
Önce bir güzel yıkadım çamurlardan arındı. Sonra ön tampona Hella ff75 yayıcı sisler takıldı. Tavana takılacak delici sisler için elektrik tesisatı çekildi hazır durumda ve bujiler değişti...
valla ben kendi araçlarıma birşey yapamıyorum, biri kaportada diğeri istanbulda.. arkadaşınki bir süreliğine bende, ona da henüz birşey yapmadım ama braz sonra gidip benzin koyup kaldığı yerden alıcam
ooo, kolay gelsin.... ben de heveslenmiştim benzin koyar alır gelirim diye, namussuzun derdi biraz daha farklı heralde.. yarına kaldı.. takım taklavat alıp gidicem artık.. (