KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Sigortacıma MTV bir alt dilimden ödeyebilmek için form doldurturdum ,ruhsatın ve kimiğimin fotokopisini çektirdim, dilekçe yazdım vergi dairesinde önce müdüre hanıma imzaya, daha sonra evrak servisine, en sonda beni yönlendirdikleri hanımda bilgisayarda değişikliği yaptı toplam 30 dakikada işim bitti 96 zj vergisi 2.taksiti 1019 TL düştü.
Bütün dizel araçlarda şase filitresi yada o işi yapacak bir düzenek vardır şase filitresi denmesinin nedeni mazot deposunun yakınlarında olduğu için asıl ismi seperatördür içinde filitre yoktur kaba pislikleri ve mazota karışan suyu ayırır
Bütün dizel araçlarda şase filitresi yada o işi yapacak bir düzenek vardır şase filitresi denmesinin nedeni mazot deposunun yakınlarında olduğu için asıl ismi seperatördür içinde filitre yoktur kaba pislikleri ve mazota karışan suyu ayırır
Puma'nın egzantrik zinciri, gergisi, zincir yatağı, keçesi ve v kayışı değişti. İçeri girdik fakat motorun sesi ve performansı çok fark etti. Canımız sağolsun
Yok abi yaa, tam gazda bazen mazot yetişmiyor motora birde mazot çeyrek deponun altına düşünce depo çalkalanıyor gaz yemiyor gibi oluyor. Bir kaç ustaya sordum pompa koymamı tavsiye ettiler. Bende hak verdim doğrusu
Umut o dediğin benzinlilerde olur ama bilemiyorum deponda sorun olmasın eğer içindeki tas kırıldıysa çalkalanmada sorun olabilir aksi halde defender 45 derece eğimde bile hava yapmaz depo ona göre dizayn edilmiştir
Yok abi yaa, tam gazda bazen mazot yetişmiyor motora birde mazot çeyrek deponun altına düşünce depo çalkalanıyor gaz yemiyor gibi oluyor. Bir kaç ustaya sordum pompa koymamı tavsiye ettiler. Bende hak verdim doğrusu
intercooler hortumlarını kontrol et Umut, pompanın yetmemesi gibi bişey çok zor, eğer içi yaysız ve yumuşak hortum kullandıysanız sıcakta bu motorlar gaz yemiyor
Umut o dediğin benzinlilerde olur ama bilemiyorum deponda sorun olmasın eğer içindeki tas kırıldıysa çalkalanmada sorun olabilir aksi halde defender 45 derece eğimde bile hava yapmaz depo ona göre dizayn edilmiştir
intercooler hortumlarını kontrol et Umut, pompanın yetmemesi gibi bişey çok zor, eğer içi yaysız ve yumuşak hortum kullandıysanız sıcakta bu motorlar gaz yemiyor
Sıcakta motorun performansı biraz düşüyor zaten aracın. İntercooler hortumları orjinal, geri kalan kısımlarda demir boru. Sabah uyku sersemi intercool hortumunu mazot hortumu diye anlamışım diyorum nasıl oluyor içi yaylı mazot hortumu ;D
Benim araçta geçen yıl ortaya çıkan bir sorun vardı rölantide normal çalışıp herzaman değil ama sık sık gaz yememe sorunuydu.Mazot fıltresınden su ayırıcıya enjektörlere yakıt borularının temizliğine kadar bakmadığımız yer kalmadı bulamadık sonra depoyu sökmeye karar verdik ve deponun şamandra kolunun üzerinde yapışık olan yarı plastik yarı kağıt etiketin depo içine düşüp yakıt seviyesi biraz azaldığında emiş borusunu tıkamasından olduğunu gördük
Gaz ayarı Gaz ayarı Gaz ayarı,Yok olmuyo ayar tutmuyo bi türlü Tartarini ye ayar yaptıramıyom enson dün artık sibop ayarı istiyo dediler oda 1,5 gün serviste kalcakmış 360tl tutcakmış....vs vs