Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan CJ7V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,666
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 416,212
Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

son 1 haftanın özeti:
yukseltme kiti geldi ve taktık
onceden taktıgım warn tamponların on grillini ve vinc tablasını taktık

sırada
vinç
elektronik ateşleme
yukseltmeden dolayı cıkan kasıntı sorunun cözümü
geniş offsetli jant yada iyi bir flanş takımı ile iz aralıgını genişletme işlemleri var

Herkese kolay gelsin

Etiketler

port bagajın büyük bir kısmını tamamladık ve arazide devamlı kırılan otomatik anteni normal anten ile değiştirdik.

bizim şaşkın ustanın yüzünden hiçbir şey yapamadım bende hararet 120 :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

Fronti yi battırdım ;D

batti.jpg

Bu Konuyu bir kereliğine "Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?" olarak değilde "Bugün Arazi Aracınızla Ne Yaptınız?" olarak değiştirerek cevap veriyorum :D

Ben 17 yaşındayım Adım Eren Henüz Ehliyetim Yok, 97 Model Sportage 4x4 aracımız var, hep yollarda alıştırma falan yaptım :smiley: bu güne kadar hep kendimi ehliyet gününe hazırladım :D bu gün ilk defa Off Road deneyimini kendim sürücü olarak yaşadım :smiley: babamla kar yağışını kontrol için dağa gittiğimizde aracı bana verdi ve 4x4'te arazide araç kullandım, belki biraz falza batırdım ve yıprattım ancak bu deneyim gerçekten süperdi, hep buradan off road'ı ve siteyi takip edip, hep yan koltukta oturmuştum, bu gün bu zevkin ap ayrı birşey olduğunu öğrendim :smiley: artık sizleri daha iyi anlıyorum :smiley: Saygılar...

motor .şanzıman defransiyel yağlarını fillitrelerini fren hortumlarını ve borularını değiştirdim komple yağlamasını yaptım ve yıkayıp yerine çektim ve en önemlisi insanın bir cj si olması onunla ufak tefek dahi olsa uğraşması bambaşka bişey olduğunu öğrendim

öntakımdan korktuğum kadar arıza çıkmadı idare edermiş biraz daha,balatadalarında daha yolu varmış sevindim,
lpg ye ayar yaptırdım ustalar her ne kadar enjektörleri değişelim diye ısrar etselerde bi ayarla hallettik şimdilik geçişte sıkıntı yok,

cmt lpg için bırakmıştım.Bu gün almaya gittim.
yerinden zor kalktı.Kızdım bıraktım.yarın yine gidicem almaya.Karbüratörlü sistemlerde 15-20 sene öncesiyle aynı yerde herifler :mad: :mad: :mad: :mad: bantlamalar falan sinirimi bozdu. :p :p :p :p

yerinden çıkan arka tampon takıldı, ön difransiyel koruma takıldı, şanzuman ranyatöründeki sızıntı leğimlendi hazır el değmişlen bunu şanzumana bağlayan borular değişti.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR