Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan CJ7V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,666
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 414,439
Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

Atr lastıkleri bu ğün gömdük :' :'( :'( :'(( cooper stt leri taktık bügün :D ;) saat geç oldu haftaya denerım artık ( hafta içi kaşıntı tutmazsa) ;D ;D ;D

Etiketler

kokteknik' Alıntı:
hayır onlar aynen duruyor gösterge panel çercevesine alttan bak ızgara gibi onu içine yerleştirdik stick şeklindeki led lambayı
yrın fotolarını koyiyim daha iyi göreceksin

bülent hani nerde fotolar göremiyorum ::smiley:

Yay aldım arkaya ;)

919 yay.jpg

Yedek olarak

Ateşleme için disbiritör kapağı ekipmanı ve beyin aldım..

Ön bull bara sağ sol çeki kancası aldım...

JEEP yazılı paspas aldım...

Yağ yağ filtresi aldım...Yakında değişeceğim...

Çamura soktum çamurlandık beraber... :D

bagajina halat, vinc kit, alet edevat vs koyucak buyuk bir canta aldim

sen merak etme çok kullanırım gibime geliyor boş kaldımmı işimin adı ne sök temizle geri tak ;D ;) bence her araçta olması gereken bir set ihtiyacı olan arkadaşlar bülente başvursun kampanya yapmış

ata036' Alıntı:
sen merak etme çok kullanırım gibime geliyor boş kaldımmı işimin adı ne sök temizle geri tak ;D ;) bence her araçta olması gereken bir set ihtiyacı olan arkadaşlar bülente başvursun kampanya yapmış
evet kampanya var kredi kartına 12 ay taksitle 390 TL KDV Dahil Faturalı hemen Al fiyatı 349.00 tl Kargo nakliye bize ait
talep eden arkadaşlara yardımcı olurum

adı şanı firması dükkanı belli olmayan web sitelerinde daha ucuz fiyatlar bulabilrsiniz aldanmayın

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,758
Kayıtlı Üye Sayımız
166,573
Kaydolan Son Üyemiz
isangun

SON MESAJLAR

SON KONULAR